We hebben eindelijk je rooster voor je klaar. In verband met de combinatie van on-campus en online onderwijs ziet je rooster er anders uit dan normaal. Lees hieronder hoe je kunt vinden wanneer je les hebt.

Procedure om te zien wanneer je les hebt:

1. Login in SIS om te zien voor welke werkgroep je bent ingedeeld.

1. Ga naar rooster.uva.nl voor je rooster.
  2. Je kunt per werkgroep filteren om je eigen rooster te zien.

Er zijn 3 soorten les

• Lectures – Lessen voor iedereen, die nagenoeg altijd online plaatsvinden.
  • Werkgroep – Hier zit een bepaalde groep studenten in, zoals WG01, WG02 etc. Je hoeft alleen de werkgroep bij te wonen waarvoor je geregistreerd bent. Deze werkgroepen vinden plaats online.
  • Sub-werkgroep- Hier zit wederom een kleine groep studenten in en is te zien als WG01A, WG01B, WG02A etc. Je hoeft alleen naar de werkgroep waarvoor je bent ingedeeld. Afhankelijk van je indeling, vindt deze werkgroep plaats online of op de campus.
Groene koptelefoon is online
No tag is on-campus
Geen tag is on-campus

Dislaimer: Het rooster is onderhevig aan wijzigingen in verband met de COBVID-19 situatie.

Voor vragen kun je mailen naar de onderwijsbalie-cw-fmg@uva.nl