Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Van Dooren Advies

College of Communication

Een stage waarin je kennis uit de communicatiewetenschappen inzet om culturele instellingen financieel gezond te maken en minder afhankelijk van subsidies.

Wij adviseren culturele instellingen op het gebied van allround fondsenwerving (sponsorships, vriendenkringen, private fondsaanvragen). Ook adviseren wij op het gebied van communicatie, marketing en strategie.

Omschrijving werkzaamheden

Jij zult als stagiair een zeer concrete rol hebben in onze advies- en uitvoeringstrajecten. We zorgen ervoor dat je op zeer diverse klanten werkt en zo snel veel kennis en ervaring opdoet. We geloven heel erg in het geven van verantwoordelijkheid onder goede begeleiding.

Omschrijving begeleiding

Een van onze senior adviseurs zal samen met jou (leer)doelen opstellen en een plan maken. Deze adviseur zal je tijdens het gehele traject begeleiden samen met onze HR-medewerkster.

Wensen en vereisten aan student

Jij kunt scherp meedenken, hebt oog voor detail en vindt het leuk om een grote hoeveelheid informatie tot een behapbaar voorstel terug te brengen. Je kunt snel schakelen en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. 

Beloning

350,- euro per maand voor 3 a 4 dagen in de week

Periode(s)

Startdatum in overleg, duur van minimaal 4 maanden.

Reageren voor

n.v.t.

Contactinformatie

eva@vandoorenadvies.nl, 0205304030