Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

SuperHeroes

College of Communication

Heb jij social media & PR-superpowers? Zet ze dan nu in bij ons Social Media&PR team en groei met ons mee.

GreatQuestion! is het enige echte digital first PR/Social bureau van Nederland en maakt deel uit van creative digital agency SuperHeroes Amsterdam. We werken voor een geweldige serie A- merken, zoals ASUS, Converse, Desperados, ING en Remington.

Omschrijving werkzaamheden

Als stagiair loop je mee in ons team en krijg je eigenlijk overal direct mee te maken. Met onze PR-activiteiten, maar ook als onderdeel van ons social team dat iedere dag voor een aantal van onze klanten het content management verricht. Super breed dus: van het assisteren bij het schrijven van persberichten, tot posts creëren en analyses en rapportages maken.

Omschrijving begeleiding

Je wordt begeleid door de Social Media Manager en de PR Manager. Wij werken nauw samen omdat we vinden dat er eigenlijk geen silos meer bestaan tussen deze disciplines. 

Wensen en vereisten aan student

We zoeken niet de eerste de beste. We willen dat jij laat zien dat jij Social Media en Public Relations echt in je hebt. Laat ons zien dat je een scherpe pen hebt. Dat je bij bent in de vakmedia en er ook een mening over hebt.

Beloning

naar standaard

Periode(s)

per direct, doorlopend 

Reageren voor

snel 

Contactinformatie

Stuur je CV en verhaal naar airmail@hellosuperheroes.com of bel met 020-8463806 en vraag naar Sanne.