Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Nassau B.V.

College of Communication

Nassau adviseert goede doelen, orkesten, ziekenhuizen en universiteiten op het gebied van fondsenwerving. Daarbij zijn we gespecialiseerd in grote giftenwerving bij particulieren.

Omschrijving werkzaamheden, beloning en begeleiding

Komend jaar wil Nassau een onderzoek starten naar werkgevers in de non-profit sector en zich daarbij specifiek richten op fondsenwervers. Bij welke organisaties zijn fondsenwervers het meest tevreden? In de ontwikkelingssamenwerking of juist bij universiteiten? Op dit type vragen willen we een antwoord formuleren en we zijn op zoek naar een stagiair die het leuk vindt om hier samen met het team voor verantwoordelijk te zijn. We willen dit op een professionele, wetenschappelijk wijze doen en ons onderzoek statistisch onderbouwd uitwerken. Tijdens een evenement zullen de resultaten van het onderzoek gepresenteerd worden. Ook de organisatie van dit evenement zal onderdeel van de stage zijn. 
We bieden je een beloning en een goede begeleiding aan, waarbij je eigen verantwoordelijkheid krijgt.

Wensen en vereisten aan student

We zijn op zoek naar een student die een opleiding communicatie, sociale wetenschappen of human resources volgt. Nog belangrijker dan het type opleiding vinden we je motivatie voor deze stage. Daarnaast vinden wij een proactieve instelling belangrijk. Je bent iemand die van aanpakken houdt en zelf initiatieven neemt.

Periode(s)

In overleg mogelijk, zowel de duur van de stage als de begindatum.

Reageren voor:

Doorlopend

Contactinformatie

Niels Kattenberg020-5206554