Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

MeMo²

College of Communication

Zoek jij als bachelor- of masterstudent een interessante en leerzame (werk)stage- of afstudeeropdracht in de media wereld? Dan ben je bij MeMo2 aan het juiste adres. MeMo2 werkt voor de top 250 adverteerders, media- & reclamebureaus alsmede voor de grootste exploitanten & uitgevers.

Organisatie

MeMo2 stelt adverteerders, bureaus en uitgevers in staat om de effectiviteit, accountability en ROI van crossmedia-investeringen (televisie, online, radio, print, outdoor, evenementen en/of sponsoring) te verbeteren. Zal de naamsbekendheid van een merk bijvoorbeeld sterker toenemen als de campagne crossmediaal wordt ingezet in plaats van alleen via TV? En hoe komt een brandend content campagne over bij de doelgroep? 

 

Omschrijving werkzaamheden

Op dit moment is MeMo2 op zoek naar een nieuwe stagiair die affiniteit heeft met marketing, (big) data en media en in staat is om te ondersteunen bij statistische analyses. Naast het analyseren van grote hoeveelheden data wordt ook verwacht dat je meedenkt over de doorontwikkeling van data-analyse binnen MeMo2. Je wordt onderdeel van een projectteam, waarin je een ondersteunende rol hebt wat betreft het opzetten en uitvoeren van het onderzoekstraject.

  • Je hebt gevarieerde werkzaamheden in een uitdagende en informele werkomgeving;
  • Je krijgt een stage of afstudeeropdracht waarbij je toegepast onderzoek verricht naar de effectiviteit van crossmediale reclamecampagnes;
  • Je gaat werken in een ambitieus en groeiend bedrijf, waar al vele stagiairs door zijn gegroeid in fulltime functies;
  • Je krijgt een stagevergoeding.

 

Omschrijving begeleiding

MeMo2 biedt een goede begeleiding en ondersteuning bij de opzet en uitvoering van de stagewerkzaamheden/afstudeeropdracht. De student wordt in de gelegenheid gesteld de onderzoeks- en mediawereld te verkennen en te werken in een ambitieus en groeiend bedrijf. 

 

Wensen en vereisten aan student

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, proactieve bachelor of master student, die 4/5 dagen per week beschikbaar is.

  • Je studeert momenteel een relevante bachelor- of masterstudie, zoals Communicatiewetenschappen, Bedrijfskunde, Toegepaste Psychologie et cetera;
  • Je bent nieuwsgierig;
  • Je bent initiatiefrijk en hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen;
  • Je hebt ambities om de komende jaren door te groeien;
  • Je bent handig met Excel, PowerPoint en uiteraard SPSS;
  • Je woont in (de buurt van) Amsterdam;

 

Periode(s)

Duur van de stage is minimaal 20 weken en de startdatum is bespreekbaar.

 

Reageren voor:

Niet van toepassing.

 

Enthousiast? 

Wij nodigen je graag uit om je CV en motivatie te sturen naar wim@memo2.nl. 
Mocht je nog vragen hebben over MeMo2 en/of de vacature, bel ons dan gerust! Het telefoonnummer is 020-6794736.