Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

LVB Networks

College of Communication

Als stagiair(e) PR & social media houd je je bezig met geschreven content, PR en Social Media. Ben je gedreven en heb je affiniteit met media, (tekst)schrijven en nieuws? Dan zijn we op zoek naar jou! Samen met je collega’s vorm je de spil tussen klanten, media en de doelgroep van de klant.

LVB Networks is gespecialiseerd in communicatie ‘om de inhoud’ en zet de norm in Nederland op het gebied van content marketing. LVB Networks is het grootste Nederlandse bureau dat zich volledig om de inhoud organiseert en alle creativiteit, redactionele kennis en technologische knowhow in huis heeft om content te kunnen produceren en distribueren. Dit leidt tot de inzet en productie van onder meer contentplatforms, magazines, internetvideo, public relations, social media en tv-programma’s. LVB Networks werkt onder andere voor ABN ANRO MeesPierson, HEMA, Bol.com, Sligro, VNU Vacaturemedia, Securitas en Obvion. Het bedrijf bestaat uit zo’n 50 enthousiaste en jonge professionals.

Omschrijving werkzaamheden

Je onderhoudt contacten met de pers, schrijft persberichten en content voor online platforms, magazines en nieuwsbrieven. Daarnaast denk je mee over (nieuwswaardige) onderwerpen en krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen bij collega’s die zich bezighouden met videomarketing, events, vormgeving en tv-producties. Hierin bieden we volledige begeleiding.

Omschrijving begeleiding

Een vaste en ervaren stagebegeleider binnen dezelfde afdeling zal gedurende de hele periode je aanspreekpunt zijn. We streven ernaar om begeleiding te bieden die bij jou past.

Wensen en vereisten aan student

Studie hbo/wo op het gebied van Journalistiek, Communicatie of Media Meeloopstage (afstudeerstage in overleg) Schrijftalent en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Affiniteit met (nieuws)media en social media Proactief en creatief Maximaal 1 uur reisafstand tot ons kantoor in Amersfoort Kan goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken Daarnaast geef je graag je eigen mening en durf je initiatief te tonen. Accuratesse, stressbestendigheid, assertiviteit en goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn een vereiste.

Beloning

300,-

Periode(s)

Wij hebben meerdere stageplekken gedurende het jaar. Duur en periode zijn daarom in overleg.

Reageren voor

n.v.t.

Contactinformatie

Hubertien Huurman: h.huurman@lvbnetworks.nl, 033 422 0080