Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Het Witte Bos

College of Communication

Bij onze projecten staan impact en publiek/professioneel bereik steeds centraal. We zijn op zoek naar een stagiaire die een verhaal weet over te brengen en creatief (mee)denkt om een project zo goed mogelijk te laten landen.

Het Witte Bos maakt grote maatschappelijke projecten vanuit een journalistiek en kunstzinnig perspectief. Dat betekent dat we boeken, films, websites, exposities, magazines en maatjesprojecten initiëren, opzetten en produceren. We maakten bijvoorbeeld een groot project over kinderen die beschadigd zijn doordat hun moeders hebben gedronken tijdens de zwangerschap. Meer informatie over dit project is te vinden op www.fasproject.nl. Daarnaast zijn we bezig met projecten over ouderdom, pleegzorg, kindermishandeling en vaderschap

Omschrijving werkzaamheden

Meedenken over de strategie van publieks- en mediacampagnes van projecten Uitvoeren en beheer van die campagnes Beheer social media / blogs van diverse projecten Schrijven van persberichten etc Maken van afspraken, voorbereiden van bijeenkomsten en verslaglegging Diverse productietaken zoals helpen organiseren en uitvoeren van exposities, filmopnames en fotoshoots.

Omschrijving begeleiding

We werken in een klein team, een van ons zal je begeleiden tijdens je stageperiode. Maar je werkt met iedereen nauw samen

Wensen en vereisten aan student

Eigenschappen die voor ons van belang zijn: goede schrijfvaardigheden, nieuwsgierig, sociaal, enthousiast, betrokken, flexibel, creatief, representatief.

Beloning

In overleg

Periode(s)

nvt

Reageren voor

nvt