Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Fronteer

College of Communication

Houd je ervan om mensen te verbinden in een zeer innovatieve & creatieve omgeving? Dan is deze stage wellicht wat voor jou!

Fronteer is een internationaal opererend strategie­adviesbureau voor marketing­ & innovatievraagstukken, leidend op het gebied van 'collaborative innovation'. We ondersteunen onze partners in de ontwikkeling van nieuwe strategieën, business modellen, producten en diensten, veelal op basis van 'expert co­creatie'. Onze ambitie is om bij te dragen aan opmerkelijke innovaties en waarde te creëren voor merken, maatschappij en milieu. Een selectie van onze klanten: Bugaboo, Friesland Campina, Heineken, HEMA, KLM, KPN, Philips, PON, Rabobank, ROC van Amsterdam, Tomtom, Univé en Westland Kaas.

Omschrijving werkzaamheden

Als Expert Connector ben je verantwoordelijk voor het vinden en selecteren van een goede mix van experts voor onze co­creatie sessies. Dit betekent dat je je moet verdiepen in de uitdaging van de klant, het ontwikkelen van expert profielen en ook het uitnodigen en enthousiasmeren van experts. Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor het managen van ons (social) network. Een veelzijdige functie dus! Nieuwsgierig naar wat de experts van onze sessies vinden? Check https://vimeo.com/105236966.

Omschrijving begeleiding

Tijdens het begin van je stage zal je adequaat worden ingewerkt en zal 1 iemand jouw persoonlijke begeleider zijn. Wel wordt er een mate van zelfstandigheid van je verwacht. Hierdoor krijg je zelf de vrijheid om bepaalde vraagstukken op te pakken en vorm te geven.

Wensen en vereisten aan student

​We zijn op zoek naar een enthousiaste, sociale en gedreven stagiair(e). Een échte Expert Connector, met een passie voor het CONNECTEN en betrekken van creatieve en slimme experts bij onze co-­creatie sessies voor de coolste merken:

  • Je bent een connector. Bij je vrienden sta je bekend als een sociaal, spontaan persoon en het is leuk om met je samen te werken
  • Je hebt nooit een kort aan goede (of slechte) ideeën
  • Het managen van social networks is voor jou een fluitje van een cent
  • Je beschikt over uitstekende taal­ en netwerkskills (zowel in het Nederlands als in het Engels).
  • Je bent slim, pro­actief, resultaatgedreven, een harde werker en ook nog eens leuk om een biertje mee te drinken

Beloning

Marktconform

Periode(s)

Doorlopend zijn wij op zoek naar stagiairs voor een periode van 4 tot 6 maanden.

Reageren voor

Geen deadline

Contactinformatie

Marije Lameris: recruiting@fronteer.amsterdam