Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

FoodSharing

College of Communication

Heb jij affiniteit met duurzaamheid en voedsel(problematiek)? Spreken MVO en 'de nieuwe economie' je aan? Dan kunnen wij veel voor elkaar betekenen!

FoodSharing is een platform (zowel online als offline) waar particulieren elkaar kunnen vinden om overgebleven boodschappen met elkaar te delen. Het grootste percentage van goed voedsel op de vuilnisbelt komt van particuliere huishoudens. Verleid door aanbiedingen, te veel ingekocht voor een feestje, onverwacht een paar dagen weg: we hebben vaak meer in huis dan we opeten. Alle beetjes bij elkaar zorgen er alleen in Nederland al voor dat 800 miljoen kilo eten rechtstreeks in de vuilnisbak belandt. Middels FoodSharing hoeven mensen overgebleven boodschappen niet meer weg te gooien, maar kunnen ze deze delen met buurtgenoten. Minder verspilling én meer verbinding in één klap!

Omschrijving werkzaamheden

We zitten in de overgangsfase van klein initiatief naar groot platform en kunnen bij deze omslag eigenlijk alle hulp gebruiken. Te denken valt o.a. aan: verantwoordelijk voor inhoud en verspreiden van persberichten. mede uitbouwen en invullen van de nieuwe website. verantwoordelijk voor het betrekken en vergroten van onze online community via social media en nieuwsbrieven. Wij zijn flexibel en overleggen graag met je op welke (van bovenstaande of eventueel andere) onderdelen je je wil focussen. Ook wat het uitvoeren van onderzoek betreft, kunnen we in overleg besluiten.

Omschrijving begeleiding

Je zal aanschuiven bij ons team in Amsterdam, bestaande uit Eva (co-founder van FoodSharing) en twee andere zeer gedreven teamleden. Gezamenlijk hebben we op velerlei terreinen kennis en ervaring in huis waarmee we je zowel op persoonlijk - als inhoudelijk vlak zullen begeleiden. Dat wil zeggen: indien en waar nodig; in feite benaderen we je het liefst als volwaardig potentieel teamlid!

Wensen en vereisten aan student

Goede beheersing Nederlandse taal. Creatief/ conceptueel. Goede sociale en communicatieve vaardigheden. Initiatiefrijk, ondernemend, doortastend, out of the box thinking. Resultaatgericht. Flexibel.

Beloning

€150 per maand gedurende maximaal 5 maanden.Een inspirerende werksfeer waar resultaatgerichtheid, idealisme, professionalisme en innovatie gecombineerd worden. Een uitdagende functie in een snelgroeiend, sociaal-maatschappelijk speelveld. Ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Periode(s)

Start en duur in overleg; wij zijn flexibel

Reageren voor

Any time.

Contactinformatie

eva@foodsharing.nl of eva.r.vandijk@gmail.com 0644980248