Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

College-Club

College of Communication

Kijk jij liever naar Nieuwsuur dan naar RTL Boulevard? Ben je ondernemend, hou je van inhoud en voel je je aangetrokken tot de start-up wereld? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven!

College-Club organiseert boeiende avondcolleges voor young professionals, met onderwerpen als ‘Google: trends en privacy’, ‘Kijken in het brein’, ‘Dynamics in World Politics’ en ‘Cyber security: de nieuwe wapenwedloop’. De colleges worden gegeven door de beste sprekers in hun veld en vinden plaats in o.a. EYE, het Compagnietheater, Van Gogh Museum en Het Concertgebouw. Ontdek de ontwikkelingen in de wereld van business en daarbuiten, leer meer over de laatste trends en vergoot je netwerk van young professionals. En uiteraard: drinks afterwards!

Omschrijving werkzaamheden

Vanuit ons unieke kantoor in hartje Amsterdam ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe programmaconcepten. Hierbij hoort het scouten van de beste sprekers en geschikte locaties, waar je ook de contactpersoon voor bent. Je zorgt dat de colleges succesvol verlopen, enthousiasmeert de doelgroep met behulp van social media, en ontwikkelt de online marketingstrategie verder om de naamsbekendheid van College-Club nog meer te vergroten. Kortom: een stage waar je jouw ondernemerschap, creativiteit en drive volledig in kwijt kunt en een flinke dosis verantwoordelijkheid krijgt!

Omschrijving begeleiding

Ervaring opdoen bij een groeiende start-up met één-op-één begeleiding van de oprichter. Een stage waarin je alle ruimte krijgt om jouw kennis en skills in praktijk te brengen. Afhankelijk van jouw leerbehoefte kun je je met zeer afwisselende taken bezig houden. Hierdoor ga je straks de arbeidsmarkt op met een schat aan ervaring

Wensen en vereisten aan student

Jij volgt een HBO of WO studie, bijvoorbeeld: bedrijfskunde, communicatiewetenschappen, Europese studies, eventmanagement, filosofie, geschiedenis, internationale betrekkingen, journalistiek, marketing, mediastudies of politicologie. Je bent minimaal 3 tot 6 maanden beschikbaar, het liefst fulltime. Daarnaast ben je ondernemend, creatief, leergierig, positief ingesteld en goed op de hoogte van de actualiteit. 

Beloning

200 EUR bruto per maand op full-time basis

Periode(s)

Doorlopend

Reageren voor

Doorlopend

Contactinformatie

recruitment@college-club.nl