Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Bladendokter

College of Communication

Meelopen met de adviespraktijk van Bladendokter bij uitgevers en redacties en de ontwikkelingen in het vak op de voet bijhouden voor bladendokter.nl.

Bladendokter adviseert vooral over de transitie van traditionele media naar online en social media. Oprichter en eigenaar Carolien Vader kan als bladenmaker en uitgever de vertaalslag maken naar een nieuwe en sociale manier van communiceren. Ze adviseert mediamerken over het ontwikkelen en uitrollen van een contentstrategie, hoe ze hun identiteit kunnen versterken, hun concept kunnen aanpassen aan het veranderende medialandschap en aan de verwachtingen van een veranderende consument. Bladendokter heeft 3 kernactiviteiten: conceptontwikkeling van nieuwe media (zowel on- als offline), advies en trainingen, media-coaching.

Omschrijving werkzaamheden

Je loopt mee met de adviespraktijk en je schrijft artikelen op bladendokter.nl. Op deze site staan nieuwsberichten over magazines, opiniestukken over het veranderende medialandschap en onderzoek naar deze ontwikkelingen. Bladendokter is onderdeel van een groter bureau, The Big Story.

Omschrijving begeleiding

De begeleiding gebeurt door Carolien Vader. Zij heeft al 20 jaar ervaring in het mediavak als hoofdredacteur, uitgever en adviseur.

Wensen en vereisten aan student

Creatief, initiatiefrijk en in het bezit van een scherpe pen.

Beloning

€ 300

Periode(s)

Het hele jaar

Reageren voor

Liefst 4 weken voor aanvang stage

Contactinformatie

Bladendokter Nieuwpoortkade 2A 1055RX in Amsterdam tel: +316 2955 6030 mail: carolien@bladendokter.nl URL: Bladendokter.nl