Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Blackorange

College of Communication

Blackorange is een creatief internetbureau, dat bestaat uit twee business units: Internet en Media.

Binnen de business unit Internet zijn wij gespecialiseerd in webontwikkeling, applicatie ontwikkeling, digital design, zoekmachine gerelalteerde ontwikkeling en Social Media Marketing. Onder de media tak valt de ontwikkeling, redactie en explotatie van verschillende media titels en media platformen. Door de combinatie van specialisten op het gebied van Internet, Content en Media samen te voegen tot een team, zijn wij continue bezig met de optimalisatie en verhoging van aantallen binnen deze (sociale) media.

Omschrijving werkzaamheden, beloning en begeleiding

Ben je op zoek naar een uitdagende en veelzijdige stage? Kom dan het team van BLVD.nl versterken! Een stage bij BLVD.nl is de perfecte manier om in aanraking te komen met de wereld van online journalistiek. De aanvang van de stage is per direct, met een duur van minimaal vijf maanden.STAGEOPDRACHT Een veelzijdige stage, waarbij de voornaamste aandacht uit gaat naar het selecteren van nieuwsonderwerpen, het schrijven van actuele/nieuwswaardige artikelen en het samenstellen van de wekelijkse nieuwsbrief ter ondersteuning van de redactie. Daarnaast werk je mee aan de content zijde van internet marketing, en zaken zoals redactionele zoekmachine optimalisatie, linkbuilding en link exchange om BLVD Man verder op de kaart te zetten. Social media wordt voor jou dagelijkse kost om contact en betrokkenheid met je lezersgroep te creëren, inkomende links te genereren en bezoekers ‘een blik achter de schermen’ te geven.

Wensen en vereisten aan student

PROFIEL • HBO werk- en denkniveau in de richting journalistiek of communicatie • Kennis van of affiniteit met lifestyle onderwerpen • Enige ervaring met nieuwe media en content management systemen • Enthousiast om op een redactie aan de slag te gaan

Periode(s)

In overleg

Reageren voor:

Geen vaste datum

Contactinformatie

info@blackorange.nl