Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Balance

College of Communication

Stage lopen bij Balance betekent lachen, hard werken en in korte tijd heel, heel veel leren. Ben je ambitieus, creatief en durf je veel verantwoordelijkheid aan? Dan ben je van harte welkom in ons Marcom-team op de Piet Heinkade in Amsterdam.

Stage lopen bij Balance betekent lachen, hard werken en in korte tijd heel, heel veel leren. Ben je ambitieus, creatief en durf je veel verantwoordelijkheid aan? Dan ben je van harte welkom in ons Marcom-team op de Piet Heinkade in Amsterdam.

Omschrijving werkzaamheden

A day @ the office; Kop koffie erbij, en gaan! ‘A day at the office’ zit normaliter vol dynamiek en afwisseling. Er liggen veel projecten en activiteiten dus je begint de dag met prioriteiten stellen. Wat ga je vandaag doen?! In je planning houd je er rekening mee dat er vast weer een aantal onverwachte acties tussen komen en collega’s om ondersteuning kunnen vragen. Daar krijg jij energie van! Aan het einde van de dag kijk je tevreden terug op je werkdag: een deelname aan interne brainstormsessies, een opzet voor een nieuwsbrief naar klanten en oh ja, voor die social media post moet je ook nog een gaaf ontwerp maken. Tussendoor heb je een paar uur kunnen besteden aan de ontwikkeling van een nieuwe webpagina, die je van A tot Z vormgeeft.

Omschrijving begeleiding

Je werkt met twee andere collega’s op de afdeling Marketing & Communicatie en bent een volwaardig lid van het team. Je leert en werkt mee met verschillende marketing- & communicatieprojecten. Het organiseren van evenementen, voeren van promotieacties en bijvoorbeeld het creëren van communicatiemiddelen. Als jij laat zien dat je het aankunt, krijg je in ons kleine team alle vrijheid om opdrachten zelfstandig aan te pakken. Want koffie halen kunnen we zelf ook. Uiteraard bieden we je intensieve begeleiding en een stagevergoeding.

Wensen en vereisten aan student

We zijn een match als.. - jij een opleiding volgt in de richting van media, informatie, communicatie of marketing (op HBO of WO niveau); - je een meeloopstage zoekt voor minimaal 5 maanden; - -je creatief bent en het leuk vindt om advies te geven over de nieuwste online tools en social media; -je met verschillende type mensen overweg kan; - je doelgroepsgericht kan denken en hier content op kunt aanpassen; - je goed kunt plannen en organiseren; - jouw beheersing van de Nederlandse taal top is; - je jouw netwerk wilt vergroten binnen een dynamisch bedrijf; - je op de mooiste werklocatie van Amsterdam wil werken!

Beloning

300

Periode(s)

Minimaal 4 maanden. We zoeken gedurende het hele jaar stagiair(e)s om ons team te versterken.

Reageren voor

Flexibel

Contactinformatie

romypomp@balance.nl 020 - 6763993