Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Altra

College of Communication

Gezocht: communicatie stagiair met affiniteit voor de non-profit sector Interesseer jij je in maatschappelijke uitdagingen en wil je graag meewerken aan ontwikkelingen op het gebied van speciaal onderwijs en jeugdzorg? Wij zijn op zoek naar een creatieve en ondernemende stagiair die ons communicatieteam komt versterken.

Wil je echt iets bijdragen aan de maatschappij? Dan is Altra de plek voor jou. Dag in dag uit zetten de 800 professionals van Altra zich in om te zorgen dat kinderen, jongeren en ouders de beste zorg krijgen die nodig is. Denk bijvoorbeeld aan hulp tijdens een vechtscheiding, traumaverwerking, ondersteunen van tienermoeders of hulp aan jongeren met woede aanvallen. Daarnaast biedt Altra passend onderwijs aan leerlingen die iets meer nodig hebben. Samen bouwen we aan de toekomst van ieder kind is niet voor niets ons motto. Meer informatie over Altra vind je op www.altra.nl

Omschrijving werkzaamheden

Bij Altra hoef je je niet te vervelen! Je werkzaamheden zullen enorm variërend zijn, denk aan:

  • Uitvoeren van het marketing- en communicatieplan: hoe werven we getalenteerde docenten voor speciaal onderwijs? Hoe zorgen we dat de wijkteams weten wat we bieden? Hoe zorgen we dat ons jaarverslag indruk maakt? Hoe zorgen we dat medewerkers echte ambassadeurs zijn? Hoe verkrijgen we persaandacht voor alle mooie dingen die we doen? Hoe laten we stakeholders echt ervaren wat we doen en wie we helpen?
  • Adviseren van management op het gebied van communicatie, marketing en woordvoering.
  • Innovatie stimuleren en verder brengen: is een idee een gat in de markt? Hoe zetten we het in de markt? Hoe zoeken we investeerders? Hoe houden we de trends in de gaten? 

Omschrijving begeleiding

Van senior strateeg en communicatie adviseur.

Wensen en vereisten aan student

Zie jij het als een uitdaging om de hulp en het onderwijs van Altra stevig in de markt te zetten? Schik jij niet terug van een dynamische omgeving, waarin elke dag er anders uit ziet? Heb jij een overdosis aan vernieuwende ideeën en durf je (on)gevraagd advies te geven? Dan is deze stage wat voor jou!

  • HBO- of universitaire opleiding communicatie
  • Goed in de pen en vlot qua babbel
  • Zelfstandig en zeer pro-actief
  • Creatief, ondernemend, strategisch, oplossingsgericht en initiatiefrijk
  • Affiniteit met jeugd & opvoedhulp en onderwijs
  • Niet bang om fouten te maken en creatieve oplossingen te vinden 

Beloning

In overleg

Periode(s)

In overleg

Reageren voor

Mag altijd

Contactinformatie

Feija Doornenbal | f.doornenbal@altra.nl