De Bruijn PR

College of Communication

Vanaf 1 januari 2022 zijn we weer op zoek naar een Stagiair(e) Communicatie en PR – periode in overleg. Ben jij op zoek naar een stageplek bij een PR bureau in Amsterdam, zoek dan niet verder, want deze plek wil je niet missen! De Bruijn PR is een jong PR bureau in Amsterdam-Noord met een berg ervaring voor opdrachtgevers in heel uiteenlopende sectoren.

De stage is geschikt voor / The internship is suitable for

Uitsluitend Nederlandse studenten / Exclusively Dutch students

We zijn sterk in het vertalen van commerciële boodschappen van zowel kleine als grote organisaties naar nieuwswaardige verhalen voor iedere relevante doelgroep. Daarvoor gebruiken we een mix van klassieke mediarelaties en online dialoog via media, bloggers en influencers. We werken voor een diverse mix aan opdrachtgevers zoals o.a. Actief Werkt!, merci chocolade, Zonnatura, Hessing Supervers en e-bike to go. Kijk voor een indruk van De Bruijn PR en het team vooral op onze website en onze social kanalen!

Omschrijving werkzaamheden / Description of tasks

Stageplek voor minimaal 3 maanden en minimaal 32 uur per week. Een stage die erop gericht is om in een korte periode alles van het PR vak te leren, je werkt dus als junior mee op alle projecten die door het team van De Bruijn PR gedraaid worden. Wij bieden een goede stagevergoeding en een mooie werkplek in Amsterdam-Noord op het NDSM terrein. En je krijgt dus de mogelijkheid om direct volle bak mee te werken zodat je ook daadwerkelijk iets leert van je stage. Daarbij kun je genieten van een mooie oversteek met de pont over het IJ en een potje Pacman op onze Arcadekast. Werkzaamheden *Maken en verzenden van persberichten en persuitnodigingen *Rapporteren van PR berichtgeving in clipping overzichten *Ondersteuning en coördinatie van productsampling aan media en influencers *Het maken van contentkalenders voor de social media accounts van meerdere opdrachtgevers *Communitymanagement en beheer van meerdere social media accounts.

Omschrijving begeleiding / Description of supervision

Marianne de Bruijn is de eigenaar van De Bruijn PR en zal tijdens de stage de begeleiding op zich nemen.

Wensen en vereisten aan student / Candidate requirements

Wij zoeken iemand die: *Een HBO of WO communicatie opleiding volgt *In Amsterdam of omgeving woont *Minimaal 4 dagen stage wil lopen *Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden heeft (foutloos Nederlands schrijven) en dat ook beheerst in het Engels *Van aanpakken houdt en eager is om het PR vak te leren.

Beloning / Renumeration

De stagevergoeding bedraagt 350 euro per maand.

Periode(s) / Period(s)

Vanaf 1 januari 2022 zijn we weer op zoek naar een Stagiair(e) Communicatie en PR – periode in overleg. De stageplek is voor minimaal 3 maanden en minimaal 32 uur per week.

Reageren uiterlijk / Application closes:

Voor 1 februari 2022.

Contactinformatie/ Contact information

Interesse in deze stage? Stuur je motivatie en CV naar Marianne de Bruijn via marianne@debruijnpr.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen via 020 - 2440075.