La Plume Media

College of Communication

La Plume Media, Haarlem. 24 tot 32 uur per week. Startdatum in overleg. Wij zoeken... Een stagiair die gaat helpen bij de productie van verschillende communicatie-uitingen, waaronder het schrijven voor magazines. Ben jij een student met een passie voor schrijven? Lees dan snel verder!

De stage is geschikt voor / The internship is suitable for

Uitsluitend Nederlandse studenten / Exclusively Dutch students

Over La Plume Media La Plume Media is een creatief mediaproductiebureau in Haarlem. La Plume Media verzorgt teksten voor verschillende (grote) bedrijven, coördineert diverse magazines en produceert bedrijfsfilms, webcasts en videoregistraties.

Omschrijving werkzaamheden / Description of tasks

La Plume Media maakt verschillende tijdschriften en kan de helpende hand van een fanatiek ‘leerling-schrijver’ goed gebruiken. Wat ga je doen? Mensen interviewen, artikelen schrijven, beeldmateriaal verzamelen en het opmaakproces begeleiden. Uiteraard doe je dat niet alleen.

Omschrijving begeleiding / Description of supervision

Je krijgt alle hulp en begeleiding die je nodig hebt, zodat je na je stage het hele bladenmakersproces hebt meegemaakt en een ervaring rijker bent.

Wensen en vereisten aan student / Candidate requirements

Heb jij... - een communicatie-opleiding? (of een enorme voorliefde voor schrijven) - affiniteit met media? - een meer dan vlotte pen? - uitstekende kennis van de Nederlandse taal? En ben jij.... - zelfstandig & verantwoordelijk? - betrouwbaar & betrokken? - bereid om veel te leren? Heb je deze vragen beantwoord met ‘ja’? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Beloning / Renumeration

Bij ons vind je... - een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid - mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling - een goede werksfeer in een klein, gedreven team - 250 euro stagevergoeding per maand bij fulltime dienstverband.

Periode(s) / Period(s)

24 tot 32 uur per week. Startdatum in overleg.

Reageren uiterlijk / Application closes:

Geen einddatum

Contactinformatie/ Contact information

Solliciteren? Mail dan je motivatiebrief en cv o.v.v. ‘stage schrijven’ naar solliciteren@laplumemedia.nl