Braive

College of Communication

Ben jij gek op social media, ben je een ondernemend type, heb je een liefde voor persoonlijke ontwikkeling, mentale gezondheid én ben jij creatief met beeld en tekst? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou! We werken bij Braive hard om alle jongeren-out-there dagelijks te verrassen en vermaken met leerzame en inspirerende content. Zodat ze zich bewuster worden van mentale gezondheid, self-care en empowerment – en weten hoe ze hun eigen mentale gezondheid kunnen ondersteunen.

De stage is geschikt voor / The internship is suitable for

Uitsluitend Nederlandse studenten / Exclusively Dutch students

WIE ZIJN WIJ? Wij zijn Braive, een jonge start-up die zich inzet om de mentale gezondheid van jongeren te verbeteren. Dit doen we door hun bewustzijn te vergroten, meer openheid te creëren en handige tools aan te reiken. Naast onze social media presence hebben wij een tweedaags inspirerend scholenprogramma ontwikkeld waarmee wij jongeren op middelbare scholen leren hoe zij goed voor zichzelf en elkaar kunnen zorgen! Wij geloven dat een (mentaal) gezonde wereld begint bij openheid, vertrouwen en verbinding en wij streven naar een samenleving waar mentale gezondheid bespreekbaar is en een centrale plek heeft in de maatschappij. Een ambitieuze missie, die we alleen kunnen bereiken met het juiste team. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Omschrijving werkzaamheden / Description of tasks

WAT GA JE DOEN? Communiceren: Het opstellen en uitvoeren van een contentkalender en het bedenken van leuke campagnes voor onze sociale media. Het schrijven van vlotte teksten voor ons blog, de website en onze andere kanalen. Het onderhouden van perscontacten en up to date houden van de media lijst en het PR-plan Het ontwerpen en schrijven van e-mail marketing Meewerken in het opzetten en de uitvoering van leuke samenwerkingen met bijvoorbeeld influencers, tijdschriften en blogs. Het organiseren en uitwerken van interviews met experts Nieuwe communicatie manieren bedenken, bijvoorbeeld het opzetten van een podcast.

Omschrijving begeleiding / Description of supervision

WAT BIEDEN WIJ? - Een interessante (meewerk)stage waarbij je veel leert over online communicatie, social media en het opbouwen van een merk. - Veel ruimte voor de inbreng van jouw creatieve ideeën. - Een kleine startup waar we elkaar helpen en veel samenwerken, waardoor je als stagiair op alle plekken in de organisatie mee kunt kijken, denken en doen. - Meedoen met leerzame mental health trainingen en team challenges - Een leuke werkplek in het centrum van Amsterdam, maar ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken - Een leuk en gezellig team met borrels op het dakterras. - Goede marktconforme stagevergoeding!

Wensen en vereisten aan student / Candidate requirements

WIE BEN JIJ? - Je bent communicatief sterk, iemand die graag initiatief neemt, hard werkt en zelfstandig, maar ook in teams kan werken - Je bent digital native. Instagram, Facebook, TikTok: je weet hoe ze werken en hoe je ze slim kunt inzetten - Je hebt aantoonbare ervaring met social media (hoeft niet professioneel). - Je kunt goed schrijven en weet de leukste captions, blogs, nieuwsbrieven en pakkende teksten te bedenken en te schrijven. - Je wordt enthousiast van onze missie en je hebt affiniteit met de doelgroep. - Je bent behulpzaam en durft jouw leuke ideeën in te brengen. - Je volgt een opleiding op HBO/WO niveau - Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week.

Beloning / Renumeration

Marktconform

Periode(s) / Period(s)

sept/okt - feb jan/feb - juli. Andere opties mogelijk in overleg

Reageren uiterlijk / Application closes:

doorlopende aanmelding

Contactinformatie/ Contact information

REAGEREN: Spreekt deze stage jou aan en denk je dat je de juiste persoon bent om ons team te versterken? Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar Isha op hello@braive.one. Mochten we je op basis daarvan uit willen nodigen voor een (zoom)gesprek, dan hoor je dat binnen een paar dagen van ons!