New Growth Strategies

College of Communication

Organisaties laten groeien, dat is de ambitie van New Growth Strategies. Wil jij hier je bijdrage aan leveren? Dan is deze stage perfect voor jou! Karaktervol positioneren in de markt, het belang van internal branding en een doordachte merk strategie bedenken voor organisaties zijn onderwerpen waar je je dagelijks mee bezig zult houden. Samen met een talentvol team kom jij dicht bij diverse grote corporates en interessante start-ups. Maakt deze introductie je nieuwsgierig en ben je voor minimaal 5 maanden beschikbaar? Kom dan stagelopen bij New Growth Strategies!

De stage is geschikt voor / The internship is suitable for

Uitsluitend Nederlandse studenten / Exclusively Dutch students

New Growth Strategies (NGS) is een consultancy bureau en dochterbedrijf van het grote reclamebureau TBWA\NEBOKO. NGS focust zich veelal op strategie, positionering en de activatie hiervan voor diverse organisaties en merken. Hiervoor hebben zij verschillende methodes en modellen ontwikkeld en houden ze zich dagelijks bezig met het versterken van een merk door onderscheidend te zijn. NGS bestaat uit een redelijk klein team waardoor je nauw met je collega’s in contact komt en samenwerkt.

Omschrijving werkzaamheden / Description of tasks

Als stagiair bij NGS is geen één dag hetzelfde. Je werkt op verschillende projecten, waardoor je ook telkens bezig bent met een ander deel van het consultancy proces. Aan het begin van je stage wordt gekeken of je aan een specifiek traject gekoppeld kan worden, zodat je het hele proces mee kunt maken. Je zal onder andere de markt gaan analyseren waar een merk zich in bevindt, bijvoorbeeld door concurrentieanalyses uit te voeren en op zoek te gaan naar conventies. Ook zal je veel gaan schrijven, in PowerPoint presentaties maar ook bijvoorbeeld voor een merkpaspoort. Als stagiair ben je de helpende hand van het team, waardoor je diverse taken op je neemt.

Omschrijving begeleiding / Description of supervision

Bij NGS kan je altijd rekenen op goede begeleiding. Je supervisor kijkt naar je om en je bepaalt samen op welke manier jij het fijnst vindt om begeleid te worden: met wekelijks contact, of juist alleen als jij daar behoefte aan hebt. Aangezien het team van NGS kleinschalig is, kan je tijdens je stage ook gemakkelijk vragen stellen aan anderen waar je bijvoorbeeld op dat moment mee samenwerkt. Hiernaast is het buiten deze begeleiding fijn als je zelfstandig en oplossingsgericht te werk gaat.

Wensen en vereisten aan student / Candidate requirements

Wij zoeken een leergierige student die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Enthousiasme is hierbij een pre, informeel én formeel. Het is belangrijk dat je in de mogelijkheid bent om dingen (snel) op te pakken en hier ook plezier in hebt.

Beloning / Renumeration

Maandelijks €350 voor vijf dagen in de week.

Periode(s) / Period(s)

Minimaal 5 maanden.

Reageren uiterlijk / Application closes:

Contactinformatie/ Contact information

Joost van Gelder (joost.van.gelder@newgrowth-strategies.com)