Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

&.agency

College of Communication

Meehelpen om klanten in het zonnetje te zetten door publiciteit te genereren door middel van traditioneel PR influencer marketing en events? Assisteren bij de organisatie van verschillende (online) events? Meewerken aan plannen voor merken om hen te inspireren en op een vernieuwende manier PR & events in te zetten? Alles leren over het uitvoeren van voorgeschreven strategische plannen in de creatieve marketing en media wereld? Energie krijgen van het bedenken van creatieve en ludieke PR activiteiten? Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De stage is geschikt voor / The internship is suitable for

Uitsluitend Nederlandse studenten / Exclusively Dutch students

We zijn op zoek naar een Public Relations (intern) om ons PR & Events team te versterken. De functie is 40 uur per week, vanuit ons kantoor samen met een dedicated, jong en ambitieus team midden in het centrum van Amsterdam. &.agency is een jong en vooruitstrevende agency voor influencer marketing, branded content en PR!

Omschrijving werkzaamheden / Description of tasks

- Persberichten schrijven en opmaken - Assisteren en organiseren van diverse evenementen - Producten en merken pluggen bij diverse media - Medialijsten en perscontacten onderhouden - Media resultaten verwerken en maandelijkse rapportages maken - Het opmaken van nieuwe voorstellen/presentaties voor klanten.

Omschrijving begeleiding / Description of supervision

Ter ondersteuning van onze Senior PR Manager zal jij op fulltime basis bezig zijn met het assisteren op diverse PR accounts, meehelpen bij de creatie van creatieve strategieën en concepten en het ontdekken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de wereld van PR, social media en social content.

Wensen en vereisten aan student / Candidate requirements

- Doet een opleiding in de richting van marketing, branding, creative industries of communicatie - Heeft een liefde voor PR & events, marketing, lifestyle & social content (creators) - Is sociaal actief is op de nieuwste platformen - Houdt ervan om zich onder te dompelen in doelgroepen en onderzoek te doen naar wat verschillende doelgroepen drijft - Heeft een flexibele instelling, loopt de extra mile en is gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen - Geen probleem om de telefoon op te pakken en pro-actief dingen geregeld te krijgen - Heeft een oog voor detail en esthetiek. Een creatieve geest die houdt van out-of-the-box denken - Een uitstekende Nederlandse beheersing van taal en kan heel goed uit de voeten in het Engels (in taal & geschrift!) - Beheersing van Google Drive solutions en Microsoft office is essentieel en het uit de voeten kunnen met Adobe Photoshop is een pré.

Beloning / Renumeration

300 euro per maand

Periode(s) / Period(s)

ZSM - voor minimaal 4 maanden. Starters voor later dit jaar kunnen we ook altijd al gesprek mee.

Reageren uiterlijk / Application closes:

31-12-2021

Contactinformatie/ Contact information

Graag ontvangen we jouw CV en een korte motivatie per email: caroline@and-agency.com