Fitzroy

College of Communication

Wij zoeken een stagiair om mee te lopen op de afdeling strategie. Je krijgt veel vrijheid om jouw stage in te richten en kan op veel projecten binnen het bureau een centrale rol spelen. Fitzroy werkt voor vele bekende merken o.a. Grolsch, Kornuit, Lays, Flexa en Playstation.

De stage is geschikt voor / The internship is suitable for

Uitsluitend Nederlandse studenten / Exclusively Dutch students

Fitzroy is een reclamebureau nieuwe stijl. We helpen merken op te vallen, onderscheidend te zijn en hiermee betere resultaten te behalen. Dit doen we door merken te helpen met hun positionering, proposities, design en natuurlijk reclamecampagnes. Zowel online als offline: van reclame op TV tot social media. Fitzroy heeft vele nationale en internationale klanten uit verschillende branches, waaronder Asahi (Grolsch, Kornuit) PepsiCo (Doritos, Quaker, Lay’s, Bugles), Achmea (Zilveren Kruis, InShared), AkzoNobel (Sikkens, Flexa, Trimetal), Sportlife en PlayStation. Kijk maar eens naar onze cases op fitzroy.nl.

Omschrijving werkzaamheden / Description of tasks

Hoe ziet zo’n dag er voor jou uit? - Maken van markt-, doelgroep- en concurrentieanalyses - Verrichten van deskresearch als input voor project management / productie / creatie - Meeschrijven aan adviezen / debriefs / creative briefs - Opstellen van presentaties voor klanten - Sparren over creatieve concepten - Campagneplanningen / -overzichten maken Daarnaast kun je vaak ook zelfstandig aan de slag op enkele projecten waardoor je het totale proces bij een reclamebureau goed leert kennen, van briefing en review tot presentatie en productie.

Omschrijving begeleiding / Description of supervision

Wat we bieden: - Een meeloopstage waarbij je volwaardig onderdeel bent van het team bij een bureau met een informele werksfeer - Begeleiding door ervaren strategen - Veel eigen verantwoordelijkheden en inbreng - Marktconforme stagevergoeding à 400 euro p/m.

Wensen en vereisten aan student / Candidate requirements

Wat we vragen: - Student aan HBO / universiteit (voorkeur richting communicatie) - 5 dagen per week beschikbaar voor minimaal 3 maanden - Uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Beloning / Renumeration

400 euro per maand