Enjoy Today

College of Communication

Hoe kan er meer bewustwording over belangrijke thema’s worden gecreëerd? Bijvoorbeeld een campagne en wat is daarvoor nodig? Wat willen studenten en docenten zien in het restaurant? Wat moeten we doen met petflessen en koffiebekers? Hoe zorgen we ervoor dat we gezamenlijk goed het afval scheiden? Enjoy Today is dé community voor studenten en medewerkers, met betrekking tot de ontwikkeling van alles rondom eten en drinken. Dat houdt in dat er veel onderzoeksmogelijkheden zijn rondom deze thema’s. Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Stuur je motivatie en idee naar info@enjoytoday.nl.

De stage is geschikt voor / The internship is suitable for

Uitsluitend Nederlandse studenten / Exclusively Dutch students

Ben jij fan van de vega-kroket? Mis je gezonde keuzes in de kantine? Of vind jij dat alle petflessen moeten verdwijnen op jouw campus? Dan ben je bij Enjoy Today aan het juiste adres. Enjoy Today is dé community voor studenten en medewerkers, met betrekking tot de ontwikkeling van alles rondom eten en drinken. Bij ons onafhankelijk platform kan iedereen ervaringen, inspiratie en informatie over eten, drinken en alles daaromheen delen.

Omschrijving werkzaamheden / Description of tasks

Je mag zelf een afstudeeronderwerp kiezen die op jouw opleiding aansluit. Wij bieden de juiste begeleiding en zullen helpen met het faciliteren van alles wat nodig is om jouw onderzoek tot een succes te maken. Voorkeur gaat uit naar onderzoek die ons helpen de communicatie naar de doelgroep zo optimaal mogelijk in te zetten, bijv. bewust keuzen maken met betrekking tot duurzaamheid, de mogelijkheid bieden om feedback te geven, hoe stimuleren om gezonde keuzes te maken, etc. Indien gewenst is er ook mogelijkheid om naast je onderzoek daadwerkelijk mee te werken aan de communicatie.

Omschrijving begeleiding / Description of supervision

Begeleiding zal 1 keer per week zijn, de rest van de week kan je zelfstandig aan het werk. En vanzelfsprekend kunnen er meerdere contactmomenten nog verder worden ingepland.

Wensen en vereisten aan student / Candidate requirements

- affiniteit met eten en drinken, gezonde voeding of duurzaamheid is een pre - kan zelfstandig werken - bereid om te netwerken en de juiste mensen aan te spreken

Beloning / Renumeration

In overleg