DHD

College of Communication

Studeer jij Communicatie of volg je een vergelijkbare opleiding? Heb je zin om je kennis en ideeën in de praktijk te brengen? Ben je een echte regelaar en stap je makkelijk op mensen af? Dan zijn we naar jou op zoek! DHD is de afgelopen jaren sterk gegroeid naar ruim 50 medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat we op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden en de ontwikkelingen in de organisatie. Daarom mag jij aan de slag met het professionaliseren van de interne communicatie.

De stage is geschikt voor / The internship is suitable for

Uitsluitend Nederlandse studenten / Exclusively Dutch students

DHD verzamelt, beheert en bewerkt data van ziekenhuizen en beheert standaarden voor de registratie ervan. Ziekenhuizen krijgen de data terug in de vorm van informatie die kan worden gebruikt voor het maken van onderbouwde keuzes op het gebied van patiëntenzorg en bedrijfsvoering. DHD is opgericht door de NVZ en NFU. Kijk voor meer informatie op onze website.

Omschrijving werkzaamheden / Description of tasks

Tijdens jouw stage bedenk je nieuwe manieren om de interne communicatie verder uit te bouwen en voer je deze initiatieven ook zelf uit. Een mooie gelegenheid om je creativiteit en communicatievaardigheden te laten zien. Naast de interne communicatie help je ons vanzelfsprekend bij de communicatie naar buiten en het organiseren van bijeenkomsten. Want op een kleine communicatieafdeling die meer dan 70 ziekenhuizen bedient, is altijd wel iets te beleven.

Omschrijving begeleiding / Description of supervision

Qua begeleiding sluiten we ons aan bij de vereisten vanuit de opleiding. Ondanks dat Communicatie een kleine afdeling is binnen DHD, is er altijd iemand aanwezig om feedback te geven buiten de vaste periodieke afstemmingsmomenten om.

Wensen en vereisten aan student / Candidate requirements

- Gedreven - Toegankelijk; stapt makkelijk op mensen af - Initiatiefrijk - Denker én doener

Beloning / Renumeration

€ 400 o.b.v. fulltime (36 uur)