Altra Onderwijs & Jeugdhulp

College of Communication

Gezocht: communicatie stagiair met affiniteit voor de non-profit sector Interesseer jij je in maatschappelijke uitdagingen en wil je graag meewerken aan ontwikkelingen op het gebied van speciaal onderwijs en jeugdzorg? Wij zijn op zoek naar een creatieve en ondernemende stagiair die ons communicatieteam komt versterken.

Wil je echt iets bijdragen aan de maatschappij? Dan is Altra de plek voor jou. Dag in dag uit zetten de 800 professionals van Altra zich in om te zorgen dat kinderen, jongeren en ouders de beste zorg krijgen die nodig is. Denk bijvoorbeeld aan hulp tijdens een vechtscheiding, traumaverwerking, ondersteunen van tienermoeders of hulp aan jongeren met woede aanvallen. Daarnaast biedt Altra passend onderwijs aan leerlingen die iets meer nodig hebben. Samen bouwen we aan de toekomst van ieder kind is niet voor niets ons motto. Meer informatie over Altra vind je op www.altra.nl

Omschrijving werkzaamheden

Bij Altra hoef je je niet te vervelen! Je werkzaamheden zullen enorm variërend zijn, denk aan: • Uitvoeren van het marketing- en communicatieplan: hoe werven we getalenteerde docenten voor speciaal onderwijs? Hoe zorgen we dat de wijkteams weten wat we bieden? Hoe zorgen we dat ons jaarverslag indruk maakt? Hoe zorgen we dat medewerkers echte ambassadeurs zijn? Hoe verkrijgen we persaandacht voor alle mooie dingen die we doen? Hoe laten we stakeholders echt ervaren wat we doen en wie we helpen? • Adviseren van management op het gebied van communicatie, marketing en woordvoering. • Innovatie stimuleren en verder brengen: is een idee een gat in de markt? Hoe zetten we het in de markt? Hoe zoeken we investeerders? Hoe houden we de trends in de gaten?

Omschrijving begeleiding

Je krijgt begeleiding van onze all round strategisch communicatieadviseur.

Wensen en vereisten aan student

• HBO- of universitaire opleiding communicatie
  • Goed in de pen en vlot qua babbel
  • Zelfstandig en zeer pro-actief
  • Ervaring met CMS (geen must, wel een pre)
  • Ervaring met grafische programma’s, zoals: Photoshop, Illustrator, Indesign (geen must, wel een pre)
  • Creatief, ondernemend, strategisch, oplossingsgericht en initiatiefrijk
  • Affiniteit met jeugd & opvoedhulp en onderwijs
  • Niet bang om fouten te maken en creatieve oplossingen te vinden

Beloning

De stagevergoeding bedraagt €250,- bruto per maand.

Periode(s)

Aanvang in overleg.

Reageren voor

Aanvang in overleg.