Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Minor Communicatiewetenschap

Het volgen van een minor stelt je in staat om meer over een bepaald vakgebied te weten te komen. Binnen Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam worden er verschillende minors aangeboden.

 • Wat is een minor?

  Een minor is een samenhangend onderwijsprogramma van 30 (of 60 EC) waarmee je je in de bachelorfase kunt verdiepen in een tweede vakgebied of in een interdisciplinair thema. Het volgen van een minor biedt je de mogelijkheid kennis op te doen binnen een ander vakgebied dan het vakgebied van je hoofdopleiding.

  In de studiegids is een overzicht te vinden van alle minorprogramma's aan de UvA met bijbehorende toelatingseisen en eventuele afwijkende aanmelddata.

 • Hoe meld je je aan voor een minor Communicatiewetenschap?
  1. Meld je aan volgens de instructies in de Studiegids (deze vind je onder ‘Aanmelden voor de minor’).
  2. De Onderwijsadministratie ontvangt jouw online aanmelding. De Onderwijsadministratie overlegt met de minorcoördinator over je toelaatbaarheid. Vervolgens ontvang je bericht van de Onderwijsadministratie over je toelating.
  3. Meld je, ook al heb je nog niets gehoord van de Onderwijsadministratie, tijdens de periode van de vakaanmelding aan voor de vakken in de minor.

  Meer over vak- en tentamenaanmelding