Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Master in Communicatiewetenschap - CW

Alle studies aan de UvA zijn verdeeld in een bachelor- en mastergedeelte. De Graduate School of Communication biedt 5 verschillende masterprogramma's in Communication Science aan. Als je de bachelor Communicatiewetenschap succesvol hebt afgerond dan kom je automatisch in aanmerking voor toelating tot één van de masterprogramma's in Communication Science.

UvA online Open huis

Kom naar het UvA online Open huis van de masters van Communication Science. Hier ontmoet je onze docenten en studenten, krijg je alle informatie  over de tracks en het programma en kun je met al je vragen bij ons terecht.

Masters Communicatiewetenschap

Na het behalen van je bachelordiploma Communicatiewetenschap kun je je verder in het vakgebied specialiseren met de masters van The Graduate School of Communication.

Zie voor meer informatie over de verschillende masterprogramma’s: 

Zie voor meer informatie over het aanmeldingsproces en de deadlines:

Let op: aanmelddeadlines van masterprogramma's kunnen onderling verschillen. Bereid je dus tijdig voor op een masteraanmelding.

Hoe kies je een master?

Het kiezen van een master kan een moeilijk proces zijn omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Daarom heeft het Student Career Centre een speciale webpagine gemaakt over het masterkeuzeproces.