Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Career Matters

Voorbereiding op je verdere loopbaan

Wij vinden het belangrijk om studenten al tijdens de bachelor mogelijkheden te bieden om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Daarom organiseren het College of Communication en de Graduate School of Communication regelmatig workshops en bijeenkomsten op dit thema. We doen dit onder de naam "Career Matters".

Career Matters met tekst

Workshop in praktische vaardigheden

De workshops van Career Matters zijn bedoeld om relevante praktische vaardigheden op te doen die jouw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt vergroten. Denk hierbij aan workshops over Search Engine Optimization, Google Analytics, persberichten schrijven of een journalistieke blog starten. Maar er is meer. Je kunt ook leren hoe je een goede pitch geeft, hoe je netwerkt of jezelf profileert op LinkedIn. In de agenda vind je het actuele aanbod.

 

Communication Science on the Spot     

Vijf keer per jaar organiseert de Graduate School of Communication een Communition Science on the Spot avond. Ook bachelorstudenten zijn meer dan welkom. Op zo'n avond interviewt een van onze docenten een communicatieprofessional. Vragen vanuit het publiek zijn altijd welkom. Afgelopen keren waren bijvoorbeeld te gast: Maurice de Hond, Geerte Udo (iAmsterdam), Kay van de Linde en Ashley Vinson (Twitter).

 

CS on the Spot with Guido Rijnja