Heb je een studieruimte nodig tijdens het kerstreces? Kom dan in de Universiteitsbibliotheek studeren. De UB Singel blijft open met uitzondering van 25 & 26 december en 1 januari. Overige locaties zijn gesloten van 25 december en t/m 1 januari. Voor deze kerst, heeft de Bibliotheek twee wensbomen: een nieuwe en grotere boom in de hal van de UB Singel én de "oude' boom in het Library Learning Centre op Roeterseiland. Studenten hangen hun berichten in de houten boom. Social media, maar dan op papier!

Afbeelding: Monique Kooijmans

De Universiteitsbibliotheek aan de Singel blijft open, maar gaat eerder dicht tijdens de vakantieperiode. Ga naar onze locatiepagina en check de openingstijden. De rest van de bibliotheeklocaties blijven dicht van 25  december en  t/m 1 januari.

Wensbomen
Dit jaar heeft de Bibliotheek twee wensbomen: een nieuwe en grotere boom in de hal van de UB Singel én de "oude' boom in het Library Learning Centre op Roeterseiland.  De wensbomen zijn al behoorlijk aangekleed met wenskaarten. De bomen zijn echt een aandachtstrekker geworden. Studenten lezen de berichten en nemen foto's van de grappigste wensen.

Duurzaamheid
De Bibliotheek zet zich in voor duurzaamheid.  Beide wensbomen zijn van hout en zonder verf of chemicaliën gemaakt. Het idee is elk jaar dezelfde bomen te gebruiken. Als je nog geen wenskaart hebt ingevuld, kom eens even langs en deel je wens met ons. Lezen wat studenten en medewerkers ophangen is echt een aanrader.

De bibliotheekmedewerkers wensen jullie een fijne kerstvakantie en een succesvol nieuw jaar.