Dit bericht is bedoeld voor studenten die zich niet (goed) voor vakken hebben aangemeld tijdens de vakaanmeldingsperiode van 13 juni 2019 tot 25 juni 2019.

Op de naplaatsingsdag kun je je alleen aanmelden voor vakken waar nog plek is. Eigen studenten krijgen voorrang op bijvakkers en studenten van andere opleidingen. Het eerste half uur is voor eigen studenten, daarna komen de andere opleidingen aanbod. Er worden geen extra werkgroepen ingericht. Ga naar de AZ voor meer informatie over de naplaatsing. Er worden geen extra werkgroepen ingericht.  Wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je (ook op de naplaatsingsdag) voor die vakken aan te melden waarvoor je toegang hebt. Let dus –van tevoren- goed op mogelijke ingangseisen.

Na de naplaatsingsdag is vakaanmelding niet meer mogelijk. Aanmelding tijdens de naplaatsingsdag is alleen mogelijk als je zelf komt. Het is niet mogelijk je per e-mail of telefonisch aan te melden.

Woensdag 28 augustus REC B 7.00:

Sociologie: 10.00u -11.00u:

Culturele Antropologie: 11.00u -12.00u:

Donderdag 29 augustus REC B 7.00:

Algemene Sociale Wetenschappen: 9:30 – 10:30u

Politicologie: 10.00 - 12.00u

Sociale Geografie en Planologie: 11:00 – 13:00 Digitaal:

De bachelor opleiding Sociale geografie en Planologie biedt een digitale naplaatsingsochtend aan op donderdag 29 augustus 2019 van 11.00 – 13.00 uur.
Studenten kunnen via een Qualtricsformulier aangeven voor welk vak(ken) zij willen worden nageplaatst.
Dat formulier zal om 11 uur op deze pagina opengaan en sluit om 13 uur. Verzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
Alle inschrijfverzoeken  voor naplaatsing zullen op donderdag 29 augustus worden verwerkt. Verschillende vakken zijn al vol en er zullen geen extra werkgroepen worden gecreëerd.

Voor studenten die vooraf nog overleg wensen over te volgen vakken is er bij de studieadviseur Sociale geografie en Planologie die ochtend een inloopspreekuur van 10.00 – 11.00 uur.
Studenten kunnen zich hiervoor melden bij de Education Desk B700.

Ga naar het Qualtricsformulier