Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
CREA campagnebeeld voor 2023-24 blok 3. Jongen met zijn ogen dicht. Hij lijkt het spannend

Schrijf je in voor een voorjaarscursus bij CREA

Gepubliceerd op 07-03-2024
Ben je op zoek naar een inspirerende manier om je vrije tijd door te brengen? Wil je nieuwe vaardigheden leren, je creativiteit ontwikkelen en gelijkgestemde mensen ontmoeten? Dan is CREA dé plek voor jou!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

CREA biedt een breed scala aan cursussen, waaronder fotografie, muziek, film, design & media, dans, beeldend, theater, schrijven, creative skills, en body & mind. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in een nieuw vakgebied, of een gevorderde student die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij hebben de juiste cursus voor jou. 

Student hub

CREA is meer dan alleen een plek om te leren. Het is een bruisende gemeenschap waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten, ideeën kunt uitwisselen en jezelf cultureel en creatief kunt ontwikkelen. Stel je voor hoe jouw wereld zal veranderen wanneer je deel uitmaakt van deze inspirerende community. 

Studentenkorting

Als student ontvang je bij CREA een exclusieve 50% korting op alle cursussen. Dat betekent dat hoogwaardig creatief onderwijs nu nog toegankelijker is voor jou.

Schrijf je vandaag nog inExterne link voor onze voorjaarscursusstart op 18 maart 2024 en ontdek de creatieve mogelijkheden die op jou wachten bij CREA!