Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Win een Museumkaart voor 1 jaar! Schrijf je in voor het UvA-panel

Gepubliceerd op 21-04-2023 12:17
Het UvA-panel is jarig! En wie jarig is trakteert. Dus wil jij een Museumkaart voor 1 jaar winnen? En daarnaast cadeaubonnen verdienen met jouw mening? Meld je dan voor 5 mei aan voor het UvA-panel en misschien is die Museumkaart binnenkort van jou.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Het UvA-panel is het interne onderzoeksbureau van de UvA. Via het panel nodigen UvA-medewerkers jou en je medestudenten uit om mee te doen aan onderzoek. Met jouw deelname aan online enquêtes en (online) interviews help je medewerkers met het verbeteren van communicatiecampagnes, studieruimtes en meer.

Geef jouw mening wanneer het jou uitkomt

Je ontvangt als UvA-student ongeveer 10 keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek. Bij elke deelname aan een vragenlijst heb jij een 1 op 7 kans om een cadeaubon te winnen, en bij elke deelname aan een (online) interview krijg je die cadeaubon sowieso. De waarde van de bon hangt af van de duur van het onderzoek. Heb je geen tijd om mee te doen aan een onderzoek of vind je het onderwerp niet leuk? Dan kun je altijd overslaan.

Win 1 jaar Museumkaart

Wil jij net als je medestudenten cadeaubonnen verdienen met jouw mening? En kans maken op 1 jaar Museumkaart? Meld je dan snel aan voor het UvA-panel. Onder alle studenten die voor 5 mei in het UvA-panel zitten, verloten we namelijk 10 Museumkaarten als bedankje. Daarmee kun jij een jaar lang meer dan 450 musea in Nederland bezoeken! Mis deze kans dus niet.

Op 5 mei wordt vastgesteld wie er lid is van het studentenpanel. Deze studenten doen allemaal mee aan de loting. De winnaars worden op 8 mei persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie

Lees meer over het UvA-panel of neem contact op via uvapanel@uva.nlExterne link.