Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Win 50 euro Albert Heijn tegoed! Schrijf je in voor ‘t UvA-panel

Gepubliceerd op 20-11-2023
Wil jij cadeaubonnen verdienen met jouw mening? Én daarnaast kans maken op een 50 euro tegoedbon voor de Albert Heijn? Meld je dan voor 1 december aan voor het UvA-panel en misschien is jouw dure december nét iets betaalbaarder.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Het UvA-panel is het interne onderzoeksbureau van de UvA. Via het panel nodigen UvA-medewerkers jou en je medestudenten uit om mee te doen aan onderzoek. Met jouw deelname aan online enquêtes en (online) interviews help je medewerkers met het verbeteren van communicatiecampagnes, studieruimtes en meer.

Geef jouw mening wanneer het jou uitkomt

Je ontvangt ongeveer 10 keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan onderzoek. Elke keer dat je meedoet aan een vragenlijst, heb jij een 1 op 7 kans om een cadeaubon te winnen. Doe je mee aan een (online) interview? Dan krijg je die cadeaubon sowieso. De waarde van de bon hangt af van de lengte van het onderzoek. Heb je geen tijd voor een onderzoek of vind je het onderwerp niet leuk? Dan kun je altijd overslaan.

Win 50 euro Albert Heijn tegoed

Wil jij net als je medestudenten cadeaubonnen verdienen met jouw mening? En kans maken op 50 euro Albert Heijn tegoed? Meld je dan snel aan voor het UvA-panelExterne link. Onder alle studenten die voor 1 december in het UvA-panel zitten, verloten we namelijk 10 Albert Heijn cadeaubonnen ter waarde van 50 euro als bedankje. Mis deze kans niet!

Op 1 december wordt vastgesteld wie er lid is van het studentenpanel. Deze studenten doen allemaal mee aan de loting. De winnaars worden op 5 december persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie

Lees meer over het UvA-panel of neem contact op via uvapanel@uva.nlExterne link.