Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Uitnodiging college Jan Lintsen over financiën UvA

Gepubliceerd op 02-05-2023 12:44
Op dinsdag 6 juni 2023 verzorgt Jan Lintsen (vicevoorzitter College van Bestuur UvA), een college over de financiën van de UvA. Je loopt de collegezaal uit met nieuwe kennis over hoe de universiteit bekostigd wordt, hoe de financiële huishouding van de UvA georganiseerd is en wat de belangrijkste financiële vraagstukken zijn voor de kaderbrief 2024.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Wil je meer weten over de financiën van de UvA? Meld je dan aanExterne link voor het college op de Roeterseilandcampus op 6 juni. Alle studenten en medewerkers zijn welkom. Tijdens het college ontdek je alles over:

  • het bestuursmodel van de UvA
  • de bekostiging van de universiteit
  • wat de financiële situatie van de UvA is
  • de belangrijkste financiële vraagstukken voor kaderbrief 2024

Er is genoeg tijd om vragen aan Jan Lintsen te stellen. Alvast benieuwd naar de begroting van de UvA 2023? Download de pdf hier of bekijk de visualsExterne link

Locatie, livestream en Engelse tolk

Het college vindt plaats op 6 juni van 15.30 tot 16.30 uur op de Roeterseiland Campus, collegezaal: REC A2.11. Na het college kun je nog even verder praten met collega’s en medestudenten met een hapje en sapje.

Lukt het niet om er live bij te zijn? Je kunt ook meekijken met de livestream van het college. Ook hiervoor moet je je individueel aanmelden.

De voertaal van het college is Nederlands. Als je van de Engelse tolk gebruik wilt maken, geef het dan aan bij je aanmelding.

Aanmelden

Je kunt je tot en met donderdag 1 juni aanmeldenExterne link.