Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Afbeelding Nationale Studenten Enquete

Noise cancelling headphones winnen? Vul snel de NSE in!

Gepubliceerd op 30-01-2023 16:16
Op vrijdag 3 februari ontvang je een reminder in je studentenmail om de Nationale Studenten Enquête (NSE) in te vullen. Doe dit zo snel mogelijk! Zo geef je jouw mening over de universiteit en je opleiding en maak je kans op Sony noise cancelling headphones of een van de andere prijzen. Invullen duurt maximaal 15 minuten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Ruim 10% van alle UvA-studenten heeft de Nationale Studenten Enquête al ingevuld. De FNWI gaat qua aantal ingevulde enquêtes aan kop (12.2%), op de voet gevolgd door ACTA (11.5%) en de FMG (11.1%). Bij de FdG heeft 10.5% van alle studenten de enquête ingevuld, bij de FGw 9.7%, bij de EB 9.4% en bij de FdR 9%.

Lees hier waarom de Nationale Studenten Enquête belangrijk is.

Win Sony noise cancelling headphones

Je hebt nog tot 10 maart op de NSE in te vullen. Daarna verloot de organisator, Studiekeuze123, de volgende prijzen onder de deelnemers:

  • 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. € 1.199,-)
  • 4 x Sony Noise Cancelling Headphones (t.w.v. € 380,-)
  • 3x Logitech Master Series muis en toetsenbord (t.w.v. € 218,-)
  • 400x Bol.com bon (t.w.v. € 25,-)

Uitnodiging voor enquête kwijt

Kun je jouw persoonlijke link naar de vragenlijst niet vinden? Geen probleem! Via de Nationale Studenten Enquête website kun je jouw uitnodiging voor de enquêteExterne link opnieuw aanvragen.

Resultaten gebruikt voor verbeteringen en voorlichting

Studiekeuze123 publiceert de NSE resultaten op 31 mei. Alle universiteiten en hogescholen van Nederland krijgen dan een algemene score en een score op onderdelen als studiebegeleiding, toetsing en onderwijskwaliteit. Binnen de UvA gebruiken medewerkers deze resultaten om de universiteit voor jou te verbeteren. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gebruikt de resultaten voor landelijke voorlichting aan toekomstige studenten. De resultaten van de 2022 enquête kun je lezen op de website van Studiekeuze123Externe link.