Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Afbeelding Nationale Studenten Enquete

Nieuwe koploper in Nationale Studenten Enquête respons: ACTA!

Gepubliceerd op 27-02-2023 10:37
Op 1 maart heb je opnieuw een reminder ontvangen om de Nationale Studenten Enquête (NSE) in te vullen. Doe dit nog voor 12 maart! Je laat via de NSE aan de Universiteit van Amsterdam weten wat er verbeterd kan worden, bijvoorbeeld qua studiebegeleiding en studieplekken. Invullen duurt tussen de 10 en 15 minuten en je kunt er mooie prijzen mee winnen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Bijna 20% van alle UvA-studenten heeft de Nationale Studenten Enquête al ingevuld. Daarbij heeft ACTA de koppositie qua aantal ingevulde enquêtes overgenomen (23.6%). De FNWI komt daar pal achter met 23.1% ingevulde enquêtes, gevolgd door de FMG (20.5%) en de FdG (19.6%). Bij de FGw heeft inmiddels 18.7% van alle studenten de enquête ingevuld, bij de FdR is dat 17.5% en bij de EB is het 17.1%.

Lees hier waarom de Nationale Studenten Enquête belangrijk is

Win een Apple MacBook Air, Sony Noise Cancelling Headphones en meer

Je hebt nog tot 10 maart op de NSE in te vullen. Daarna verloot de organisator, Studiekeuze123, de volgende prijzen onder de deelnemers:

  • 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. € 1.199,-)
  • 4 x Sony Noise Cancelling Headphones (t.w.v. € 380,-)
  • 3x Logitech Master Series muis en toetsenbord (t.w.v. € 218,-)
  • 400x Bol.com bon (t.w.v. € 25,-)

Vraag hier je enquête uitnodiging aan

Kun je jouw persoonlijke link naar de vragenlijst niet vinden? Geen probleem! Via de Nationale Studenten Enquête website kun je jouw uitnodiging voor de enquêteExterne link opnieuw aanvragen.

Resultaten gebruikt voor verbeteringen en voorlichting

Studiekeuze123 publiceert de NSE resultaten op 31 mei. Alle universiteiten en hogescholen van Nederland krijgen dan een algemene score en een score op onderdelen als studiebegeleiding, toetsing en onderwijskwaliteit. Binnen de UvA gebruiken medewerkers deze resultaten om de universiteit voor jou te verbeteren. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gebruikt de resultaten voor landelijke voorlichting aan toekomstige studenten. De resultaten van de 2022 enquête kun je lezen op de website van Studiekeuze123Externe link.