Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Afbeelding Nationale Studenten Enquete

Meer dan 11000 studenten vullen Nationale Studenten Enquête in

Gepubliceerd op 14-03-2023 14:58
Bedankt voor jouw reactie op de Nationale Studenten Enquête (NSE)! De afgelopen maanden hebben duizenden studenten hun waardevolle meningen en ervaringen gedeeld. Met die feedback kan de Universiteit van Amsterdam blijven verbeteren en haar onderwijs nog beter laten aansluiten op de wensen van huidige en toekomstige studenten. Op 31 mei worden de resultaten van de NSE bekend gemaakt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

In totaal heeft 26.9% van alle UvA-studenten de Nationale Studenten Enquête ingevuld. Dat zijn 11373 studenten! Vooral op het ACTA lieten veel studenten hun stem horen, maar liefst 36%  gaf daar antwoord op de NSE vragen. Voor alle faculteiten is de respons als volgt:

Faculteit
Respons
ACTA
36.7%
FdR
24.2%
FdG
26.3%
EB
23.1%
FGw
26.1%
FMG
27.5%
FNWI
31.7%

Wat gebeurt er met jouw reactie?

Jouw reactie op de NSE wordt, samen met alle reacties van je medestudenten, geanalyseerd. Op woensdag 31 mei maakt Studiekeuze123 de resultaten van de enquête bekend. Dan weten we hoe jij jouw opleiding hebt beoordeeld, wat er volgens jou en je medestudenten al goed gaat en wat er beter kan. Met die resultaten kan de UvA haar onderwijs, studiebegeleiding en meer voor jou verbeteren.

Prijzen voor het invullen

Ook dit jaar kon je met het invullen van de Nationale Studenten Enquête mooie prijzen winnen:

  • 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.199,-)
  • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3x Logitech muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. €25,-)

Als jij een van de prijswinnaars bent, neemt Studiekeuze123 hierover vanzelf contact met je op.

Meer informatie

Zodra de resultaten van de Nationale Studenten Enquête bekend zijn, laten we dat weten. Wil je voor die tijd meer informatie over de NSE? Lees dan verder op de website van Studiekeuze123Externe link.