Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Afbeelding Nationale Studenten Enquete

Geef jouw mening over de UvA via de Nationale Studenten Enquête

Gepubliceerd op 11-01-2023 14:25
Op donderdag 19 januari ontvang je een uitnodiging om mee te doen aan de Nationale Studenten Enquête (NSE). De NSE is een jaarlijks, landelijk onderzoek onder alle studenten in Nederland. Geef via deze enquête jouw mening over je studie en de universiteit en maak kans op mooie prijzen!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Via de Nationale Studenten Enquête onderzoekt Studiekeuze123 in opdracht van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland. Jouw mening is daarbij belangrijk! Door de NSE in te vullen laat jij aan Studiekeuze123 weten hoe jij denkt over je opleiding en de Universiteit van Amsterdam. Zijn er bijvoorbeeld genoeg studieplekken? Voel jij je veilig en thuis op je studie? En zijn jouw docenten goed?

Doe mee via je studentenmail

Je ontvangt vandaag een uitnodiging in je studentenmail met een link naar de NSE. Het beantwoorden van de enquête duurt maximaal 15 minuten. Vul je de NSE niet meteen in? Dan ontvang je nog vier reminders. Voorkom een volle mailbox en beantwoord de vragen dus zo snel mogelijk.

Win mooie prijzen

Met het invullen van de NSE maak je kans op mooie prijzen! Studiekeuze123 verloot onder alle NSE deelnemers:

  • 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.519,-)
  • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3x Logitech muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. €25,-)

Resultaten gebruikt voor verbeteringen en voorlichting

Studiekeuze123 publiceert de NSE resultaten op 31 mei. Alle universiteiten en hogescholen van Nederland krijgen dan een algemene score en een score op onderdelen als studiebegeleiding, toetsing en onderwijskwaliteit. Binnen de UvA gebruiken medewerkers deze resultaten om de universiteit voor jou te verbeteren. Het Ministerie van OCW gebruikt de resultaten voor landelijke voorlichting aan toekomstige studenten.

Meer informatie

Lees meer over de Nationale Studenten Enquête op de NSE websiteExterne link

Op student.uva.nl lees je wat de UvA heeft verbeterd dankzij de NSE.