Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Extra aandacht voor jouw welzijn tijdens de Mental Health Week

Gepubliceerd op 22-05-2023 11:59
Deze week staat je welzijn centraal. Graag helpen we je beter de weg te vinden binnen het uitgebreide aanbod van de UvA. Dat doen we onder andere via het organiseren van de Mental Health Week. Als onderdeel daarvan lanceren we een nieuwe webpagina met infographic over ons ondersteuningssysteem.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Match tussen vraag en aanbod

Als student aan de UvA sta je regelmatig voor uitdagingen die je welzijn beïnvloeden. Kansen zijn er ook volop. Om je te helpen beter de weg te vinden naar wat goed bij jou past, brengen we graag ons ondersteuningssysteem onder je aandacht. Dit ondersteuningssysteem is gebaseerd op Skills, Studentenleven en Support. Op de nieuwe webpagina Dit is hoe de UvA je welzijn ondersteunt brengen we ons hele systeem voor je in kaart.

Mental Health Week: 22 t/m 25 mei

De lancering van de nieuwe webpagina valt samen met het begin van de Mental Health Week, van 22 t/m 25 mei. Deze week organiseren we samen met VU Amsterdam, HvA, InHolland en de GGD. De tijd vlak voor de tentamens is voor veel studenten extra uitdagend. We delen op verschillende plekken appels uit met een QR-code die naar de nieuwe webpagina leidt. Ook is er een gastlezing van neurowetenschapper Erik Scherder over mentale gezondheid.