Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Check deze USC-sportactiviteiten in juni

Gepubliceerd op 10-05-2023 12:43
Ga sportief de zomer in met de USC-sportactiviteiten in juni! Dans jezelf in vorm voor het festivalseizoen tijdens de Zumbathon op 3 juni, doe met een team van 4 strijders mee aan de knotsgekke Adventure Race Amsterdam op 16-17 juni of stoom je klaar voor de Dam tot Damloop (17 september) met Team UvA tijdens de gratis trainingen die in juni starten.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Zumbathon | 3 juni

Het ideale trainingskamp om jezelf in vorm te dansen voor de festivalzomer: de Zumbathon bij USC Universum op 3 juni! 4 uur zumba, met de leukste USC-trainers en een drankje van het huis na afloop. Dat heb je dan wel verdiend. Reserveer alvast je plekjeExterne link op het grasveld.

Dam tot Damloop | trainingen vanaf 6 juni

Doe mee aan de Dam tot Damloop met Team UvAExterne link en ren op zondag 17 september samen met je medestudenten, docenten en collega’s die 16 km van Amsterdam naar Zaandam - door de IJ-tunnel. In je Team UvA ticket zit een startnummer, teamshirt en toegang tot onze eigen uithijgtent inclusief drankjes na de race. Op 6 juni is de eerste van 6 gratis trainingen van onze toptrainer Frank Aarts. Zo sta je straks optimaal voorbereid aan de start. 

Adventure Race Amsterdam | 16-17 juni

De beste nacht op een fiets ooit beleef je tijdens de Adventure Race AmsterdamExterne link. Navigeren, gekke checkpoints zoeken, kanoën en heel veel fun. De start is vrijdag 16 juni rond zonsondergang. Je eindigt 14 uur later, moe maar voldaan! Iedereen kan meedoen: je hoeft echt niet super fit te zijn of heel Google Maps uit je hoofd te kennen. Als je maar een team van 4 hebt, en een nachtje kan doorhalen… Doe je mee met een team van je studievereniging, dan kun je ook nog een mooie prijs voor je vereniging winnen. Schrijf je team in voor ARA 2023 op 16 en 17 juniExterne link!