Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Cadeaubonnen verdienen met jouw mening? Join het UvA-panel!

Gepubliceerd op 28-03-2023 14:53
Wil jij cadeaubonnen verdienen met jouw mening? Word lid van het UvA-panel! Als panellid word je ongeveer 10 keer per jaar uitgenodigd om mee te doen aan een onderzoek. Je kunt daarin jouw mening geven over bijvoorbeeld de nieuwe studieruimtes of de nieuwe studentenwebsite. Geen tijd of interesse in het onderwerp? Dan kun je het onderzoek gewoon overslaan.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Hoe werkt het?

Meld je aan voor het UvA-panel met jouw UvA, AUC, AMC of ACTA e-mailadres. Als panellid ontvang je regelmatig uitnodigingen voor online enquêtes of (online) interviews. Als je geen tijd hebt of als het onderwerp je niet aanspreekt, kun je het onderzoek gewoon overslaan.

Cadeaubonnen voor jouw mening

Als lid van het UvA-panel heb jij direct invloed op het beleid en de ontwikkelingen aan de universiteit. Om je te bedanken voor jouw mening, kun je bij elk onderzoek een cadeaubon winnen. Meld je hier aan.

Privacy

De gegevens die je invult worden uitsluitend gebruikt voor het UvA-panel en vertrouwelijk behandeld. Jouw antwoorden worden anoniem geanalyseerd. Je uitschrijven voor het panel kan op elk moment door een e-mail te sturen naar uvapanel@uva.nlExterne link. Lees hier meer over in het privacy statement UvA-panel.

Heb je nog vragen over het UvA-panel? Neem dan contact op met uvapanel@uva.nlExterne link.