Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Hero image student Science Park

Wil jij ook de winter in met een UvA-hoodie? Meld je aan voor het UvA-panel!

Gepubliceerd op 05-12-2022 14:55
Ben jij een UvA-student en wil jij cadeaubonnen verdienen met jouw mening? Én daarnaast kans maken op een warme UvA-hoodie? Meld je dan voor 12 december aan voor het UvA-panel en misschien is die hoodie binnenkort van jou.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Het UvA-panel is het interne onderzoeksbureau van de UvA. Via het panel nodigen UvA-medewerkers jou en je medestudenten uit om mee te doen aan onderzoek. Met jouw deelname aan onderzoek help je medewerkers bijvoorbeeld met het verbeteren van communicatiecampagnes of de nieuwe studentenwebsite.

Geef jouw mening wanneer het jouw uitkomt

Al bijna 1700 studenten en 500 medewerkers zijn lid van het UvA-panel. Je ontvangt als student ongeveer 10 keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een vragenlijst of een (online) interview. Vind je het onderwerp niet leuk of heb je geen tijd om mee te doen? Dan kun je het onderzoek gewoon overslaan.

Win een knusse UvA hoodie

Wil jij net zoals je medestudenten jouw mening geven en daarmee cadeaubonnen verdienen? En kans maken op die mooie hoodie? Meld je dan snel aan voor het UvA-panel. Onder alle studenten in het UvA-panel verloten we op 12 december 25 UvA hoodies als bedankje. Met zo’n hoodie blijf jij lekker warm tijdens de koude wintermaanden. Mis deze kans dus niet!

Op 12 december wordt vastgesteld wie er lid is van het studentenpanel. Deze studenten doen allemaal mee aan de loting. De winnaars worden op 13 december persoonlijk op de hoogte gebracht per e-mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over het UvA-panel? Kijk dan op de UvA-panel webpagina voor meer informatie. Of neem contact op via uvapanel@uva.nlExterne link.