Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Vertraging in toekennen UvA-accounts aan studenten

Gepubliceerd op 06-09-2022
Sinds 1 september kan het zijn dat het langer duurt voordat nieuwe studenten toegang krijgen tot hun UvA-account dan vooraf is aangekondigd. Ook het doorvoeren van wijzigingen in UvA-accounts kan langer duren dan normaal.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Tijdelijk geen toegang tot systemen

Zolang je geen toegang hebt tot je account, kun je niet inloggen in de UvA-systemen. Onze excuses voor de overlast die dit veroorzaakt. We begrijpen dat dit enorm vervelend is en zijn dan ook met man en macht aan het werk om de wachtrij te verkorten. 

Wachtrij maximaal 3 dagen

De oorzaak ligt in de grote drukte rond de start van het studiejaar. Dat is een moment waarop veel nieuwe accounts worden aangevraagd en wijzigingen in accounts worden doorgevoerd. Het is vaker zo dat de wachtrij dan oploopt, maar dit jaar is de wachtrij helaas langer dan normaal. Op dit moment is de wachtrij maximaal 3 dagen. We verwachten dat de wachtrij tussen a.s. vrijdag en zondag opgelost zal zijn.

Informeer je medestudent 

Mocht je medestudenten kennen die hiermee te maken hebben, dan vragen we je om dit bericht met hen te delen. Alvast bedankt!