Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
UvA Panel Hero

Verdien cadeaubonnen met jouw mening

Gepubliceerd op 29-08-2022 17:50
Wil jij cadeaubonnen verdienen met jouw mening? Meld je dan aan voor het UvA-panel! Als panellid van dit UvA onderzoekspanel kun je meedoen aan onderzoeken wanneer jij het wilt en maak je bij elke deelname kans op een cadeaubon. Je geeft bijvoorbeeld jouw mening over de nieuwe studentenwebsite of het UvA duurzaamheidsbeleid. Zo help jij ons om de universiteit te verbeteren.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Hoe werkt het?

Alle UvA-studenten kunnen meedoen aan het panel. Als panellid word je regelmatig uitgenodigd voor een deelname aan een online enquête, een paneldiscussie of een interview. Een onderzoek kan bijvoorbeeld gaan over hoe de UvA communiceert, een nieuw beleid of thema’s als sociale veiligheid en duurzaamheid. Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Geen probleem, dan kun je het onderzoek gewoon overslaan. 

Lees hier meer over het UvA-panel.

Waarom meedoen?

Als lid van het UvA-panel kun jij jouw stem laten horen en direct invloed hebben op het beleid en de ontwikkelingen aan de universiteit. Ook kun je bij elke deelname aan een onderzoek een cadeaubon winnen!

Meld je binnen 3 minuten aan.

Privacy

De gegevens die je invult worden uitsluitend gebruikt voor het UvA-panel en vertrouwelijk behandeld. Jouw antwoorden worden anoniem geanalyseerd. Je uitschrijven voor het panel kan op elk moment door een e-mail te sturen naar uvapanel@uva.nl. Lees hier meer over in het UvA-panel privacy statement. 

Heb je vragen over het UvA-panel? Neem dan contact op met uvapanel@uva.nlExterne link.