Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Twee studenten boksen in het USC

USC-deal: eerstejaars bachelorstudenten sporten gratis

Gepubliceerd op 23-08-2022
Maak kennis met alle sportmogelijkheden van het USC, het sportcentrum van de UvA. Ben je eerstejaars bachelorstudent, dan ontvang je binnenkort een aanbod per e-mail: gratis sporten tot 1 januari 2023.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Cadeau van de UvA om kennis te maken

Veel is nieuw voor wie voor het eerst aan de UvA studeert. Als eerstejaars bachelorstudent ben je aan het begin van je studie druk bezig je weg te zoeken in de universiteit én het studentenleven daaromheen. Om laagdrempelig kennis te kunnen maken met het sportaanbod van het USC krijgen eerstejaars bachelorstudenten daarom een cadeau van de UvA: gratis sporten tot 1 januari 2023.

Passe-partout voor onbeperkt sporten

Ben je eerstejaars, dan krijg je begin september een e-mail met een actiecode voor een passe-partout abonnement. Dat abonnement is gratis en geldig tot en met het einde van het jaar. Met de passe-partout kun je onbeperkt alle sporten beoefenen die het USC biedt. Van squashen tot yoga, van kickboksen tot fitness en van basketbal tot boulderen. Het volledige aanbod is te vinden op de USC-websiteExterne link. Alleen tennis, padel en klimmen zijn geen onderdeel van de deal. 

Zeven dagen per week

Sporten kan met de passe-partout zeven dagen per week en zo vaak als je wilt. Individueel of in de vorm van groepslessen. De passe-partout geldt bij zes van de zeven USC-locaties. Alleen het tennis- en padelcentrum is geen onderdeel van de actie.

Meer informatie over het USCExterne link

Voorwaarden

  • Het aanbod is alleen geldig als je dit academisch jaar voor het eerst aan de UvA begint als reguliere eerstejaars bachelorstudent. Heb je eerder (gedeeltelijk) als reguliere bachelorstudent ingeschreven gestaan, dan kun je jammer genoeg geen gebruik maken van de korting.
  • De actiecode kun je alleen gebruiken voor het passe-partout abonnement.
  • Je kunt het abonnement met de code t/m 30 november 2022 activeren.
  • Het abonnement loopt automatisch af op 1 januari 2023, het maakt niet wanneer je de actiecode hebt geactiveerd.
  • De actiecode is uniek. Hij is eenmalig te gebruiken. En alleen door jou.
  • Kom je voor het aanbod in aanmerking, maar heb je al een betaald USC-abonnement? Neem dan contact op met USC via usc@uscsport.nlExterne link

Kijk ook bij