Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Uitkomsten Nationale Studenten Enquête 2022

Gepubliceerd op 01-08-2022
De resultaten van de Nationale Studenten Enquête 2022 (NSE) zijn bekend. Hoe brachten de opleidingen van de Faculteit der Geneeskunde (UvA) het er vanaf?
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Bachelor Geneeskunde

De overall waardering van de bacheloropleiding Geneeskunde is goed (4,0). We naderen de top. Op de specifieke thema’s scoort de opleiding voldoende tot goed. De waardering voor docenten is net als in voorgaande jaren, hoog. Het onderwerp studiebegeleiding scoort nog relatief laag en vraagt om aandacht.

Master Geneeskunde

De overall waardering van de masteropleiding Geneeskunde is goed (3,7). De aansluiting bij de beroepspraktijk is het hoogst scorende thema. Toetsing en beoordeling scoort relatief laag, een onderwerp waar bij de nieuwe master Epicurus veel aandacht naar uitgaat.

Medische informatiekunde/Medical informatics

De overall waardering van de opleidingen Medische informatiekunde/Medical informatics (4,3 en 4,1) is net als vorig jaar uitstekend. Bij de bacheloropleiding wordt vooral betrokkenheid en contact en toetsing en beoordeling hoog gewaardeerd. Bij de masteropleiding is studiebegeleiding het hoogst scorende thema.

Verbeteringen

Dank voor jullie feedback! We gaan met studentvertegenwoordigers in gesprek om lessen te trekken en afspraken te maken over wat er nog verbeterd kan worden.

Bekijk de resultaten per opleidingExterne link