Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?
TopLunchbijeenkomst met Juriaan de Vries

TopLunches weer van start

Gepubliceerd op 17-10-2022
Nu het academisch jaar weer in volle gang is, zijn ook de TopLunches gestart. Deze bijeenkomsten kunnen je helpen bij het maken van keuzes met het oog op de toekomst. Wat kun je nu al doen om je kans op een goede baan te vergroten? Laat je bijpraten door o.a. een militair jurist, een jurist van de KNVB of ontdek de mogelijkheden om in het buitenland te studeren.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

TopLunches geven je een kijkje in het professionele leven van (top)advocaten, rechters en andere juristen uit de praktijk, maar helpen je ook bij het maken van concrete keuzes in je studie. Er zal bijvoorbeeld in een van de komende TopLunches uitgebreid aandacht worden besteed aan studeren in het buitenland. Wat zijn de mogelijkheden en wat kan zo’n uitwisselingservaring je opleveren? Ook het kiezen van een minor kan lastig zijn. Ga je je op een bepaald gebied specialiseren of kies je juist voor een verbreding van je studie? Tijdens een van de TopLunches zul je meer horen over de ervaringen van anderen om je te helpen om zelf de juiste minor te kiezen.

Aankomende TopLunches

De volgende sprekers zijn al geboekt:

Paul Ducheine is brigadegeneraal en militair jurist. Hij is daarnaast ook werkzaam bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UvA als bijzonder hoogleraar Law of Military Cyber Operations. Ducheine spreekt zich in de media regelmatig uit over onderwerpen gerelateerd aan cybercrime en cyberoorlogsvoering.

Ja, ik meld me aan voor de TopLunch met Paul Ducheine

Martijn Dingemans en Mohamed Faouzi zijn beiden jurist bij de KNVB. Alumnus Martijn is senior juridisch adviseur en heeft ruime ervaring in de sportindustrie. Mohamed is voormalig profvoetballer. Hij speelde o.a. bij Feyenoord en FC Utrecht. Na zijn rechtenstudie in Leiden is hij gaan werken bij Benders Advocaten in Zoetermeer. Sinds 2017 werkt hij als juridisch adviseur bij de KNVB.

Ja, ik meld me aan voor de TopLunch met de juristen van de KNVB

En deze thema’s komen later nog aan bod in een van de TopLunches:

Je vindt de TopLunches altijd onder Events op student.uva.nl.