Informatie

student.uva.nl is vernieuwd. Lees meer...

Welke opleiding volg je?
Studenten op de trappen van een universiteitsgebouw in Londen.

Save the date: Study Abroad Fair 2022

Gepubliceerd op 13-09-2022
Heb je interesse om een deel van je studie virtueel of fysiek in een ander land door te brengen? Kom dan naar de Roeterseilandcampus voor de Study Abroad Fair 2022, het grootste event van de UvA over studeren in het buitenland.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Ontdek hoe je je plannen kunt realiseren 

Klinkt studeren in het buitenland opwindend? Dat is het ook! Je kunt op uitwisseling gaan voor een semester of een jaar. Je kunt een stage doen, naar een studentenconferentie, met een internationaal team mondiale uitdagingen aanpakken of je aanmelden voor een 'summer school'. Stel je vragen, vind je droombestemming en ontdek hoe je je plannen kunt realiseren.

Workshops over de Erasmus-, Global Exchange, faculteitsprogramma’s en meer

Op de Study Abroad Fair kun je deelnemen aan sessies die je de vele mogelijkheden laten ontdekken. Ook kun je je laten inspireren door de verhalen van andere studenten. Elke faculteit biedt workshops om je te informeren over de opties binnen je studie voor de Erasmus-, Global Exchange programma’s en de uitwisselingsprogramma’s van de faculteiten. Daarnaast kun je ook de vele andere internationale mogelijkheden ontdekken.

Students meet students 

Tussen de sessies door kun je kennismaken met internationale uitwisselingsstudenten en met UvA studenten die al een buitenlandervaring hebben gehad. De perfecte gelegenheid om je vragen te stellen over hun ervaringen, zodat je een idee krijgt van wat je zelf kunt verwachten.