Welke opleiding volg je?
Meisje springt in de lucht met op de achtergrond besneeuwde bergtoppen.

Registratie voor de Study Abroad Fair 2022 is nu open

Gepubliceerd op 03-10-2022
Op zaterdag 8 oktober is op de Roeterseilandcampus het grootste evenement van de UvA over studeren in het buitenland. Voor deze Study Abroad Fair kun je je nu aanmelden.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Definitief registreren

Vooraanmelding voor de Study Abroad Fair was al mogelijk. Na het uit de weg ruimen van enkele technische problemen kun je je nu ook definitief registreren. De Study Abroad Fair is de plek om antwoord te krijgen op allerlei vragen rond studeren in het buitenland. Je kunt je vragen bijvoorbeeld stellen aan studenten die net terug zijn gekomen van een uitwisseling. 

Workshops

Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei workshops die je meer inzicht geven in jouw mogelijkheden voor een uitwisseling via het Erasmus-programma, Global Exchange of de faculteitsprogramma’s. Je kunt je voor elk van de workshops afzonderlijk aanmelden. Verder zijn er allerlei andere mogelijkheden om te ontdekken, zoals het bezoeken van een conferentie of een ‘summer school’. Met andere woorden: als je naar het buitenland wil, is de Roeterseilandcampus op 8 oktober misschien wel de beste plek om te starten. Op deze pagina kun je naar het complete programma en je inschrijven voor elk van de workshops.Externe link