info-circle
student.uva.nl is vernieuwd. Lees meer...
Welke opleiding volg je?
Naplaatsing

Naplaatsing Sociale wetenschappen semester 1 22-23

Gepubliceerd op 05-07-2022
Doe mee aan de naplaatsing als je je niet goed hebt kunnen aanmelden voor vakken tijdens de vakaanmeldingsperiode van 16 t/m 24 juni 2022 bij Sociale Wetenschappen.
Toon informatie specifiek voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

De naplaatsing is een extra mogelijkheid om je aan te melden voor vakken in het eerste semester van het academisch jaar 2022-2023. Tijdens de naplaatsing zullen niet alle vakken beschikbaar zijn, alleen de vakken met beschikbare plekken zullen open zijn voor registratie. Hierbij kan het ook zijn dat er slechts een aantal plekken beschikbaar zijn, het meedoen in de naplaatsing is geen garantie op een plek. Iedere opleiding heeft een eigen procedure voor de naplaatsing. Deze zijn hieronder toegelicht. Alle genoemde tijden verwijzen naar CEST (lokale tijd).   
Het is aan te raden om goed voorbereid de vakaanmelding in de gaan. Vermeld in contact met de studieadviseurs altijd duidelijk het studiegidsnummer van het vak, jouw studentnummer en eventueel een voorkeurswerkgroep.

Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie: per e-mail

Voor vakken onderdeel van de opleiding Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie kunnen studenten een bericht sturen naar de studieadviseurs: studieadviseur-ca@uva.nlExterne link.

Interdisciplinaire sociale wetenschap & Sociologie: via GLASS

Voor ISW en SOC loopt de naplaatsing via GLASS in de tweede en de vierde ronde. De tweede ronde is gestart op 1 juli 10:00 en loopt tot 6 juli 13:00. De vierde ronde is de laatste mogelijkheid voor aanmelding (start 17 augustus 10:00 – einde 30 augustus 13:00). Zorg ervoor dat je voldoet aan de ingangseisen van de specifieke vakken. Voldoe je niet aan de ingangseisen, dan lukt de aanmelding niet of word je weer uitgeschreven. 

Politicologie & Sociale geografie en Planologie: via SIS

De online late registratie in SIS voor Politicologie en Sociale geografie en Planologie start 29 augustus 08:00 uur en sluit 31 augustus om 13:00 uur. Alle beschikbare vakken zullen opengezet worden in SIS. Zorg ervoor dat je voldoet aan de ingangseisen van de specifieke vakken. Voldoe je niet aan de ingangseisen, dan lukt de aanmelding niet of word je weer uitgeschreven.