Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Meld je aan voor de UvA Masterweek

Gepubliceerd op 13-10-2022
Weet je al zeker welke masteropleiding je gaat kiezen? Of juist helemaal niet? Tijdens de UvA Masterweek van 5 t/m 11 november ontdek je welke studies écht bij je passen. Zo kun je nog beter de juiste keuze maken. Meld je dus snel aan!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?

Tijdens de Masterweek presenteren bijna alle masterprogramma's zich en kun je spreken met studenten, docenten of studieadviseurs. Daarnaast is er een workshop over het kiezen van de ‘juiste’ master. Hoe kom je erachter welke master bij je past en wat een goede focus is voor de toekomst?

Bekijk het programma en meld je aanExterne link