Vakken

• Welke boeken en ander studiemateriaal heb ik nodig?

Uitgebreide informatie over vakken en opleidingen is te vinden in de studiegids. Je kunt ook contact opnemen met jouw opleiding.

Meer informatie en contactgegevens vind je op de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl.  1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk voor meer informatie over opleidingsgerelateerde onderwerpen of klik op contact voor contactgegevens.

• Hoe vraag ik vrijstelling aan voor vakken?

Informatie over vrijstelling vind je op de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl. 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk. 3. Klik Vrijstelling en volg de stappen op de pagina.

Als je verdere vragen heb over vrijstellingen, kun je contact opnemen met je opleiding. Contactgegevens zijn te vinden op de opleidingspagina onder Contact.

• Hoe schrijf ik me in voor vakken?

Informatie en een stappenplan voor het inschrijven voor vakken en de vakaanmelding vind je op de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl. 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk. 3. Zoek vakaanmelding en volg de stappen op de pagina.

Heb je verdere vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met je opleiding. Contactgegevens zijn te vinden op de opleidingspagina onder contact.

• Wat zijn de data van de vakaanmelding?

De data voor de vakaanmelding vind je op de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl. 1. Kies in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk. 3. Klik op vakaanmelding. 4. Klik links in de navigatiebalk op Data vak- en tentamenaanmelding.

Heb je verdere vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met je opleiding. Contactgegevens zijn te vinden op de opleidingspagina onder contact.

• Mijn vraag over vakken staat er niet bij

Staat jouw vraag er niet bij? Raadpleeg dan de opleidingspagina van jouw studie op student.uva.nl.

1. Kies hiervoor in de opleidingenlijst jouw studie. 2. Klik op A-Z in de navigatiebalk voor meer informatie over opleidingsgerelateerde onderwerpen of klik op contact voor contactgegevens.